Faptul că foștii concurenți „Puterea Dragostei” au ajuns să-și câștige existența din mediul online, nu este un secret. Bogdan Mocanu, este foarte activ pe Instagram și TikTok, acolo de unde câștigă sume fabuloase din campaniile de publicitate pe care le are.

Bogdan Mocanu câștigă o avere din TikTok

Tik Tok este rețeaua de socializare unde milioane de oameni din întreaga lume intră în fiecare zi.

Bogdan Mocanu a mărturisit că reușește să câștige într-o singură săptămână aproximativ 5000 de dolari.

După un simplu calcul, Bogdan Mocanu ajunge la 20.000 de dolari, iar anual face peste 200.000 de dolari doar din Tik Tok.

Tot el a declarat că succesul stă în postări cât mai dese și că banii vin în funcție de postările sale. Acesta acceptă mai multe provocări pe care le face, iar în schimb el primește bani pentru acestea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Deși pare o mică avere, fostul concurent „Puterea Dragostei”, susține că sunt alți utilizatori care iau și mai mulți bani într-o singură săptămână.

Citeste si: Alex Zănoagă are parte de momente triste. Ce persoană dragă lui a încetat din viață

Bogdan Mocanu a scos din buzunar 100.000 de euro pentru casa visurilor

Fostul concurent își contruiește un penthouse în Sectorul 4 al Capitalei, iar pentru el a trebuit să scoată din buzunar peste 100.000

de euro.

Bogdan abia așteaptă să se mute în casa visurilor, alături de iubita sa misterioasă.

„Vreau alb cu auriu în toată casa. Doar în băi vreau marmură neagră, dar să vedem cu ne ajută portofelul în perioada asta”, a explicat Bogdan Mocanu, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp despre apartamentul său.

Citeste si: Reacția lui Bogdan Mocanu după ce s-a zvonit că și-a pierdut viața într-un accident rutier: „Mie îmi convine!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si