Bogdan Mocanu spune că imediat după ce îi va pune inelul pe deget va dezvălui și identitatea celei care îi este alături.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, declarații cutremurătoare despre viața lui: ”Am plâns în multe seri”

Bogdan Mocanu se gândește la o cerere grandioasă

Bat clopote de nuntă pentru Bogdan Mocanu și iubita misterioasă. Artistul a dezvăluit că are planuri serioase cu iubita sa.

Acesta a spus că urmează să o ceară în căsătorie și pregătește ceva grandios. Totodată, Bogdan a spus că după ce o va cere în căsătorie îi va dezvălui identitatea. 

„Ca să fac o promisiune tuturor oamenilor care se uită la noi, în momentul în care o s-o cer va fi ceva grandios, cred că nemaivăzut, va fi ceva foarte, foarte mare, iar atunci va fi mult prea greu să o țin ascunsă, iar probabil atunci toată lumea o să facă cunoștință cu doamna Mocanu”, a declarat Bogdan Mocanu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Eliminare-surpriză de la "Puterea Dragostei". Un concurent a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii

Cei doi au fost la un pas de a se despărți

În urmă cu câteva săptămâni cei doi au fost la un pas să își spună „adio”. În cele din urmă, Bogdan Mocanu a spus că lucrurile între ei s-au lămurit, iar relația lor este mai frumoasă ca niciodată.

„Sunt bine în relația mea, nu am fost nicio zi despărțiți cu inima. Nu aș fi dat nicio șansă la cât de des ne certam la început, dar a rezistat un an.

Ne certăm și ne împăcăm zilnic. Ultima împăcare a avut loc acum câteva zile. Când adormi noaptea cu ea în brațe și vezi cum se uită la tine și tu la ea, despre asta este împlinirea”, spus Bogdan Mocanu.

Citeste si: Bogdan Mocanu și iubita misterioasă din nou împreună. Fostul concurent ,,Puterea Dragostei" a făcut anunțul: „Nu am fost nicio zi despărțiți cu inima”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si