În urmă cu aproximativ un an, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a anunțat că are o relație cu o tânără pe care o iubește foarte mult. Mai mult decât atât, Bogdan Mocanu a dat de înțeles de nenumărate ori că ea este aleasa, cea alături de care vrea să își întemeieze o familie și cea care să devină mama copiilor săi.

Cu toate acestea, Bogdan Mocanu nu scapă de admiratoare.

Acesta a explicat în emisiunea „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, ce presupune pentru el noțiunea de „cuceritor”.

Citeste si: Maria Lungu, detalii neștiute despre Jador

Ce a spus Bogdan Mocanu?

„Asta e o latură pe care o are fiecare bărbat, se cheamă instinct de vânător. Noi îl avem constant, dar atunci când întâlnim femeia pe care o iubim sau care ne provoacă cel mai frumos sentiment și cel mai mare interes, atunci, tot ce am învățat din toate experiențele pe care le-am avut cu femei, încercând să le cucerim, să le vânăm, atunci totul se canalizează pe femeia aceea și ea e cea mai mare pradă a noastră", a declarat fostul concurent, citat de Wowbiz.ro.

Totodată, Bogdan Mocanu a vorbit și despre relația pe care o are în acest moment. A povestit despre situațiile în care este nevoit să gestioneze și să rezolve probleme cauzate de gelozie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Nu îmi controlează telefonul direct, dar mă întreabă și eu nu prea știu să mint, știu să denaturez, să schimb subiectul, dar dacă îmi pui întrebarea, încep să râd, mă pierd și află.

(...) Avem certuri și toată lumea cred că are certuri în relație, chestia asta ne ține cumva împreună, e dinamica aia, dar nu am avut niciodată pe tema că eu am altă relație sau să aibă ea în paralel”, a precizat Bogdan Mocanu. 

Citeste si: Motivul real pentru care Simina Loica s-a despărțit de Jador: „Jigniri brutale și foarte deranjante”

Cuceririle lui Bogdan Mocanu

Chiar dacă are o relație în acest moment, fetele continuă să roiască în jurul lui Bogdan. Cu toate acestea, Bogdan spune că singura pentru care are ochi este iubita lui cu care are o relație de un an și două luni. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

„Statutul meu de cuceritor, cum se spune, a rămas, doar că se focusează doar pe femeia cu care sunt. Pe scurt, simt să o cuceresc în fiecare zi pentru a nu interveni monotonia.

Însă, odată cu semi-afișarea relației mele, nu au încetat oamenii, susținătorii să îmi trimită mesaje. Sunt conștient că astea sunt riscurile atunci când ai o relație publică sau ești o persoană publică ești mai vizat de cei care au o afinitate pentru tine și sunt ok cu asta, atâta timp cât nu vor fi comentarii sau mesaje care să afecteze relația mea”, a fost mesajul lui Bogdan Mocanu pentru toate admiratoarele sale.

Citeste si: Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 de la "Puterea Dragostei", afirmații incendiare la revenirea în show


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si