Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit. El și Aya de la „Puterea Dragostei” un posibil cuplu

Bogdan Mocanu și Jador de la „Puterea Dragostei” s-au întors pentru scurtă vreme în casa iubirii de la Kanal D. Cei doi prieteni au făcut furori în cadrul competiției. Jador și Bogdan au dezvăluit „manevrele” făcute în primul sezon și au dat cărțile pe față.

Georgiana Balaban,

Aya și Bogdan Mocanu - la dans. [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bogdan Mocanu a pus ochii pe Aya de la „Puterea Dragostei” încă de la intrarea în casă. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D s-a așezat în milocul fetelor, pe canapea, chiar alături de Aya. Mocanu și Jador au avut voie să invite câte o fată la dans. „Hai să dansăm amândoi cu Aya!” a zis Bogdan Mocanu.

Aya și Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei. [Sursa foto: Captură KANAL D]

„Lasă-mă! Eu sunt rușinos de fel! ” a adăugat Jador de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Senzație la Puterea dragostei: Jador și Mocanu s-au întors și rămân în competiție! Mocanu deja a pus ochii pe o fată!

Citeste si: Imagini interzise cu Philip de la „Puterea Dragostei”. Lângă cine a fost surprins fostul concurent

„Ai multă vrăjeală! De parcă e prima oară!” a spus Mariana Danilenco.

Bogdan Mocanu și Aya de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Aya și Bogdan Mocanu la un pas de a forma un cuplu

Bogdan Mocanu și-a luat inima în dinți și a luat-o la dans pe Aya de la „Puterea Dragostei”. Rămâne de văzut cum vor reacționa Marinescu și Jitaru când vor vedea imaginile.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Mocanu i-a mirosit părul partenerei sale de dans, apoi a luat-o de mână pe Adriana de la „Puterea Dragostei”. Bogdan a făcut un scurt dans cu ea, apoi a luat-o și pe sora ei, Alexandra de la „Puterea Dragostei”. Bărbatul a profitat de refuzul lui Jador de a chema fete la dans, așa că le-a chemat el pe toate, sigura excepție a fost Mădălina cea care formează un cuplu cu George.

„Ai spus că-ți place de Bogdan Mocanu! Ți-am zis că faci un cuplu cu Marinescu și ai zis că n-ai ce să-i faci tu lui Marinescu. Adu-ți aminte!” a zis Alexandra de la „Puterea Dragostei” către Aya.

„Am zis doar că vorbesc cu Bogdan, atât!” a replicat Aya de la „ Puterea Dragostei ”.

Aya îndrăgostită de Bogdan Mocanu. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Aya este bănuită de Alexandra că-l place pe Mocanu și că i s-a pus pata pe el, deși formează un cuplu cu Marinescu.

Alex Moroșanu a chemat-o și el la dans pe Aya, chiar sub privirile Andradei.

„Aya, îți place de mine?” a zis Mocanu.

„Eu n-am zis nimic...” a transmis tânăra concurentă.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Aya, dacă mai zâmbești așa...” a adăugat Bogdan Mocanu.

„Se supără Marinescu...ești arăboaică. Nu e așa că-ți plac romii? Am fost cuminte, nu am dansat cu nimeni pentru tine.” i-a zis Jador de la „ Puterea Dragostei”.

Mariana Danilenco și Andrada de la „Puterea Dragostei” au fost pedepsite de către Alexandra să îi cheme la dans pe Jador și pe Mocanu. Apoi cei doi au făcut schimb de partenere, sub privirile celorlalți concurenți. Atmosfera a fost una plăcută în casa „Puterea Dragostei”.

Mocanu și Jador- prezenți în sezonul 3 Puterea Dragostei. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Jador și Mocanu s-au întors pentru puțină vreme în casa „Puterea Dragostei”. Cei doi au fost primiți cu brațele deschise de ceilalți concurenți.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI