Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai apreciați artiști dee la noi din țară. Viața lui amoroasă a ajuns în atenția publicului după participarea la emisiunea fenomen de pe Kanal D „Puterea dragostei”, unde Bogdan Mocanu a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți. Acesta a ajuns rapid la inimile telespectatorilor. În cadrul emisiunii fenomen, el a format un cuplu cu Andra Volos, din păcate relația lor nu a fost una de lungă durată, cei doi alegând să continue pe drumuri separate.

La scurt timp după ce Mocanu și-a expus viața amoroasă în mediul online, acesta a luat o decizie radicală. Artistul a ales să-și țină ascunsă noua relație, departe de ochii publicului. Fostul concurent „Puterea dragostei” nu i-a dezvăluit identitatea femeii cu care se iubește în prezent și nu are de gând să o facă prea curând, căci nu vrea ca lumea să se mai bage între ei. De-a lungul timpului, Bogdan Mocanu a făcut mai multe dezvăluiri referitoare la relația sa, iar totul părea că decurge numai lapte și miere, cel puțin până acum câteva zile, când acesta a declarat că el și iubita lui miserioasă s-au despărțit.

Bogdan Mocanu și iubita misterioasă din nou împreună. Fostul concurent ,,Puterea Dragostei" a făcut anunțul: „Nu am fost nicio zi despărțiți cu inima”

Citeste si: Iasmina Halas surprinsă în compania fostului iubit, Alin. Cei doi au fost văzuți de fani în Sibiu

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Chestiile sunt proaspete acum. Am decis amândoi să ne focusăm pe carieră. Nu pot spune că este definitiv. Suntem separați de ceva timp, însă e clar că sunt sentimente la mijloc. Așa credem noi că e mai bine acum, însă ea este una dintre cele mai deștepte și frumoase femei pe care eu le-am întâlnit”, a declarart Bogdan Mocanu, în cadrul unei emisiuni tv.

Citeste si: Frații Comănici, la pas prin Piața Obor, fără niciun ban în buzunar. Care dintre foștii concurenți de la ,,Puterea Dragostei" a reușit să câștige provocarea lansată în emisiunea ,,Nu te supăra, frate!"?

Bogdan Mocanu și iubita misterioasă din nou împreună

Cei doi nu au putut să stea prea mult unul fără celălalt, Bogdan Mocanu dezvăluind în urmă cu puțin timp că el și cu iubita lui s-au împăcat. În plus, artistul a povestit că el și partenera lui de viață se ceartă extrem de des, dar de fiecare dată sunt tot împreună.

Bogdan Mocanu și iubita misterioasă din nou împreună. Fostul concurent ,,Puterea Dragostei" a făcut anunțul: „Nu am fost nicio zi despărțiți cu inima”

Bogdan Mocanu și iubita misterioasă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Philip de la Puterea Dragostei neagă acuzațiile făcute de Berna la adresa lui: ”Nu e nimic adevărat”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

,,Sunt bine în relația mea, nu am fost nicio zi despărțiți cu inima.  Nu aș fi dat nicio șansă la cât de des ne certam la început, dar a rezistat un an.

Ne certăm și ne împăcăm zilnic. Ultima împăcare a avut loc acum câteva zile. Când adormi noaptea cu ea în brațe și vezi cum se uita la tine și tu la ea, despre asta este împlinirea”,    a detaliat Bogdan Mocanu, la un post de televiziune. 

Citeste si: Imagini de senzație cu Paul de la „Puterea Dragostei” și fiul său. Ce nume are micuțul?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si