Close sidebar
Close sidebar

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, în lacrimi: „Plânge și mă topește!”

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” i-a transmis un mesaj înduioșător prietenului său Jador care se află în cadrul competiției „Survivor România”. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D își susține necondiționat amicul.

Georgiana Balaban,

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Emisiunea „Puterea Dragostei” a format relații de iubire, viitoare căsnicii, dar și prietenii pe viață. Una dintre cele mai solide prietenii s-a format între Jador și Bogdan Mocanu. Cei doi au rămas prieteni și în afara emisiunii și au colaborat pe plan muzical.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Roxana Buzoiu, din nou împreună. Au dat vestea cea mare după sărbători: „Încă suntem doi...”

Acum Bogdan Mocanu a rămas singur, prietenul lui Jador este concurent la „Survivor România” pentru următoarele luni. După ce i-a transmis un mesaj emoționant, Mocanu a transmis ceva și pe contul oficial de Instagram. „A plâns mă idiotul...prostul naibii mă face el să-mi schimb starea și a mea și a oamenilor din jur, să stau eu supărat din cauza lui.

Am avut despărțiri care au durut mai puțin, decât ce am văzut în seara asta. Dacă nu vine câștigător cu premiul în gură...să vină ca cel mai bun participant de la „Survivor România” din lume.” a zis Bogdan Mocanu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Roxana Buzoiu surprinsă alături de Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”: „Sunt tare bucuroasă!”

Bogdan Mocanu alături de prietenul lui Jador. [Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”- relație cu o brunetă misterioasă

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” iubește din nou. Tânărul este într-o relație cu o brunetă misterioasă. Nu i-a dezvăluit identitatea până acum, însă, este îndrăgostit până peste cap. „Am o fetița mică și brunetă care abia așteaptă sa i fac ziua mai frumoasă.” a transmis Bogdan Mocanu zilele trecute.

Citeste si: Bogdan Mocanu a dat detalii despre noua iubită! Cine este femeia care i-a furat inima artistului?

Bărbatul i-a cumpărat un urs de pluș iubitei sale pentru a-i face ziua mai bună. Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” este fericit cu noua relație pe care o are.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI