În videoclipuri și în imaginile din mediul online, Bogdan apare mereu relaxat, cu zâmbetul pe buze. Însă în spatele imaginii se ascunde multă muncă și un efort susținut pentru a atinge performanța.

Bogdan Mocanu, artist: „În fiecare zi zic gata, trebuie să mă opresc, să mă pun pe jos și să mă culc, dar cineva în mine urlă descurcă-te, fă ceva, nu trebuie te oprești, în fiecare zi îmi spun asta în fiecare zi.”

Bogdan muncește mult ca să își atingă scopurile. Nu a avut o copilărie ușoară, iar el și fratele lui s-au confruntat de multe ori cu neajunsurile. Părinții le-au oferit mereu cât de mult au putut în limita posibilităților. Nu a avut parte niciodată de vacanțele luxoase, atât de la modă în prezent. Dimpotrivă, cele mai frumoase escapade au fost mereu în zona Moldovei, locul său de origine.

„Mergeam la Slănic Moldova, nu am ieșit niciodată din țară când eram mic”

Bogdan Mocanu, artist: „Mergeam la Slănic Moldova, nu am ieșit niciodată din țară când eram mic. Mergeam la Slănic Moldova, la Cheile Bicazului, cam alea erau vacanțele exotice.”

Nu a uitat niciodată eforturile făcute de părinții săi, iar acum își dorește să le răsplătească. Recent, tânărul le-a făcut cadou acestora o vacanță în Turcia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bogdan Mocanu, artist: „A fost cea mai frumoasă vacanță. Am fost singur din păcate. Nu știu dacă aș fi avut o companie feminină dacă ar fi făcut ca vacanța să fie mai bună, dar a fost cea mai frumoasă vacanță ever.

O să plec de acum de câte ori pot cu părinții mei.”

Bogdan este singur și a devenit unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbizz. Nu se grăbește, însă, să își aleagă o domnișoară. Până când va veni persoana potrivită, tânărul își îndreaptă întreaga atenție spre părinți, cărora vrea să le ofere tot confortul posibil.

Bogdan Mocanu, artist: „Când a plecat mama de la mine după ne-am întors din vacanță, vreau să spun că m-a luat în brațe cu ochii în lacrimi și mi-a spus: Bogdan uneori am impresia că nu merităm cum ne tratezi tu, cum te comporți tu cu noi. Mi-a rupt inima în două, m-a distrus.”

Celebritatea este un termen pe care nu îl asimilează cu propria persoană. Ba chiar recunoaște că faima l-a ajutat să deschidă ochii și să fie mai atent la oamenii din jurul său.

Bogdan Mocanu, artist: „Nu m-a schimbat. Poate m-a făcut să am o părere mai proastă despre lumea din jurul meu pentru că odată ce ajungi să ieși cu oameni pe care îi consideri superiori social, ca să zic așa, și vezi, de fapt, cum sunt ei, ești un pic dezamăgit. Trăim într-o lume falsă.” 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Bogdan și-ar dori ca anul acesta să le mai poată oferi părinților o vacanță relaxantă, într-o țară străină, însă până atunci își ocupă timpul cu munca și are zilnic filmări pentru emisiunea lui, difuzată în mediul online.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si