Tomas Cano este doar unul dintre sutele de mii de oameni confirmați cu COVID-19. Bărbatul a fost internat la Terapie Intensivă, acolo unde a petrecut mai mult de o săptămână intubat. Putea respira doar cu ajutorul aparatelor, motiv pentru care omul a și spus: „Am fost mort!”.

Atunci când și-a deschis ochii, un medic a început să urle: „Tușește, tușește, tușește!”.

Tomas a avut simptome din luna martie, iar pe 1 aprilie a devenit un pacient-premieră pentru Spitalul „La Zarzuela”, și anume prima persoană intubată care a putut părăsi secția de Terapie Intensivă.

Povestea uimitoare a unui bolnav infectat cu coronavirus

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

După 17 zile, bărbatul își spune povestea și spune că a avut parte de o minune. În primele zile, avea febră de 38,4 grade. A tras boala pe picioare timp de șase zile, iar în a șaptea s-a prăbușit pur și simplu.

Povestea uimitoare a unui bolnav infectat cu coronavirus. Bărbatul a fost mort opt zile: „Am înviat!”

„Când am intrat la Terapie Intensivă, eram făcut pe mine.

Știam ce înseamnă asta. Mi-au luat telefonul mobil. Nu ai nevoie de el aici!, mi-au zis. Mi-au scos șosetele, m-au băgat într-o togă verde și mi-au pus o mască pe figură”, a declarat Tomas.

Citeste si: Cum își va petrece Klaus Iohannis Paștele? Îi sfătuiește pe toți românii să facă acest lucru

Bărbatul a mărturisit că se simte de parcă s-ar fi întors din morți și a afirmat că medicii l-au deconectat de la aparate atunci când au văzut că poate să respire și apoi l-au aplaudat.

Citeste si: VIDEO| Aer toxic de la incendii în Capitală

Citeste si: Nelu Tătaru: „Mai avem două-trei săptămâni în care vom creşte ca număr de cazuri”

Citeste si: Iohannis, mesaj de Pesah: Exprim întreaga mea apreciere pentru felul în care comunităţile evreieşti din România au dat dovadă de responsabilitate şi solidaritate

Cât despre primul lucru pe care l-a făcut după ce a înviat, bărbatul a spus simplu: „Am băut un suc și am mâncat o mână de măsline!”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si