Close sidebar
Close sidebar

Bombă detonată la fix 9 ani de la moartea Mădălinei Manole! Procurorii au ”măsluit” probele pentru a rezulta că a fost sinucidere? Profilerul Mihaela Brooks prezintă dovada!

La exact 9 ani de la moartea Mădălinei Manole, profilerul Mihaela Brooks publică dovada că investigația procuraturii în cazul morții cântăreței a fost ”măsluită”.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Mihaela Brooks, profilerul român stabilit în Canada, aruncă bomba chiar în ziua în care se împlinesc 9 ani de la moartea Mădălinei Manole. Investigatorul a dat publicității dovada că întreaga anchetă care a dus la concluzia că artista s-a sinucis s-a bazat pe o informație ”măsluită” de procurori.

Mihaela Brooks a publicat fișa medicală întocmită de asistenta de pe ambulanța care a sosit prima la fața locului, fișa completată de medicul care a constata decesul și cea a poliției în care se arată că Mădălina avea ”midriază” – adică pupile mărite.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Informația este foarte importantă, în consițiile în care, spune Mihaela Brooks, unul dintre efectele otrăvirii cu pesticid are efectul contrar asupra pupilelor – acestea se contractă până la 2 mm, devenind miotice.

 

Mihaela Brooks prezintă însă și procesul verbal întocmit de procuratură la fața locului, în care apar ”pupile miotice” în cazul Mădălinei Manole.

Mihaela Brooks: ”Au schimbat ca să le confirme verdictul”

”Contrar la ceea ce a spus medicul legist, la cum se vede foarte clar în fotografiile cu Mădălina, ceea ce au constat cei de la poliție, medicul și asiatenta de pe salvare, ei au scris ”pupile miotice”. Deci exact opusul la ceea ce a existat. Și în continuare, verdictul lor și absolut în toată investigația lor, cei de la procuratură s-au bazat pe această informație: pupile miotice.

Au încercat să o ilustreze și cu un caz din Statele Unite în care cineva, într-adevăr, a comis actul suicidal prin ingerarea acestui pesticid și care într-adevăr avea pupile miotice. Dar ei au schimbat această dată ca să le confirme verdictul pe care l-au dat cu toate că realitatea a fost total diferită”, a spus Mihaela Brooks.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI