Concurenții din Casa Iubirii au vrut să afle de ce a făcut Teodora acest gest. Ea a explicat că a ales să demonstreze că a lăsat deoparte toate conflictele și că nu poartă nimănui ranchiună. În plus, a vrut să-i arate și lui Moldo că nu simte nimic față de Antoni.

"Puteam foarte ușor să-mi vărs frustrările pe ei doi și să-l trimit acasă. Dar am vrut să arăt că, din moment ce el rămâne aici, în casă, îți demonstrează și ție, oarecum, că eu față de el nu mai am absolut nimic.

Și dacă era altcineva, nu Antoni, tot nu îl trimiteam acasă. Nu voiam să plece nimeni din cauza mea", a spus Teodora.

Adevăratul motiv pentru care Teodora l-a salvat de la eliminare din Casa Iubirii pe Antoni

Moldo este convins de bunele intenții ale Teodorei și e absolut sigur că la fel ar fi procedat și dacă în locul lui Antoni ar fi fost Rebecca. "Sunt sigur că, dacă în locul lui Antoni, ar fi fost Rebecca, indiferent ce s-a întâmplat între voi, ai fi salvat-o și pe ea", a spus tânărul concurent din Casa Iubirii. "Da, bineînțeles", a confirmat ea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

Apoi, Antoni i-a mulțumit Teodorei pentru decizia de a-l păstra în casă. "Sper să apreciezi și să îngropăm orice secure. Să îngropăm și orice alt lucru pe care l-am putut lăsa noi doi de interpretat aici. Asta am simțit să fac, asta am făcut.

Mi-am demonstrat mie multe lucruri, ieri. Și cu asta am spus tot", a încheiat Teodora.

Rebecca a reacționat și ea. "Puteai să te răzbuni, aveai cea mai bună ocazie. Puteai să o faci și nu ai făcut-o. Îți mulțumesc pentru asta. Îți mulțumesc încă o dată", a spus bruneta.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si