Roxana Moise, Războinica de la Exatlon România, s-a impus drept una dintre cele mai valoroase concurente din reality show-ul care a cucerit întreaga țară, mai ales că a reușit performanțe de invidiat: a fost cel mai bun concurent de sex feminin din primul sezon Exatlon, ea reuşind să ajungă cel mai departe în competiţie dintre toate fetele care au aspirat la marele premiu.

Roxana Moise are 33 de ani și a arătat lumii întregi că este o sportivă muncitoare, dar și o prietenă dedicată, iar acasă este o mamă și o soție iubitoare.

Iar acum este, din nou, însărcinată, Roxana Moise fiind în al nouălea cer de fericire din această cauză.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Roxana Moise are deja un băiețel în vârstă de 5 ani, care-i seamănă leit, iar de șase ani este căsătorită cu Laurențiu Moise, la insistențele acestuia Războinica fiind, acum, a doua oară însărcinată. De altfel, susțin sursele noastre, Roxana Moise este și cât se poate de norocoasă, Războinica urmând să aducă pe lume, peste aproximativ patru luni, o fetiță, reușind astfel să ”completeze” perfect familia.

Chiar dacă încă nu a făcut publice informațiile cu privire la sarcina ei, Roxana Moise de la Exatlon a postat câteva fotografii recente cu ea și, în toate, se poate observa că burtica ei este din ce în ce mai dificil de ascuns.

Roxana Moise, deși însărcinată, face sport pe săturate

Fosta concurentă de la Exatlon, sezonul 1, este instructor de kangoo jumps și pilates la o sală şi este foarte iubită şi apreciată de elevele ei.

Mai mult, de-a lungul timpului, Roxana le învaţa şi pe graviduţe să facă sport pe toată durata sarcinii. Recent, frumoasa războinică a postat o fotografie de la sală unde a explicat că şi femeile însărcinate pot face mişcare fără probleme, și, fără să explice prea multe, a postat și câteva fotografii cu ea, în timp ce face sport pe o scenă din Râmnicu Vâlcea.

În altă ordine de idei, Roxana Moise de la Exatlon pare să se simtă foarte bine în aceste momeente, ea fiind extrem de activă și, mai mult decât atât, pusă pe distracție mai ceva ca niciodatîă, zilele trecute organizându-i fiului săi o petrecere de neuitat cu ocazia împlinirii a cinci ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si