Close sidebar
Close sidebar

Bombă la Exatlon! Iulian, acuzat că se iubeşte pe ascuns cu o colegă de echipă! Povestea cu mexicanca, doar de acoperire?

Un adevărat scandal amoros se prefigurează la Exatlon România, după ce o fostă războinică a lansat o adevărată bombă în mediul online.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Războinica Ana Simia Ţăran susţine că relaţia pe care Iulian o are cu concurenta Ana Laura Gonzalez de la Exatlon Mexic ar fi, de fapt, una de faţadă, prin care românul să acopere aventura cu o colegă, Corina Petruţ. Motivul pentru care Iulian ar fi apelat la această stratagemă, după părerea Simiei, este dorinţa ca aşa-zisa aventură să nu ajungă la urechile iubitului Corinei.

Simi a făcut această afirmaţie într-un comentariu postat pe un grup de tip fan-club pe Facebook, atunci când unul dintre telespectatori s-a întrebat dacă mexicanca are sentimente pentru Iulian Pîtea.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

”A ieşit în evidenţă (Iulian, n.r.) ca să o salveze pe Corina. Pentru ca (pe) Corina şi Iulian i-am văzut în WC că se sărutau... Şi acum, să îi arate lui Radu (iubitul Corinei, n.r.) că nu este adevărat, viermele o foloseşte pe săraca fată”, susţine Ana Simia.

 

Războinica Simi a părăsit competiţia Exatlon prin abandon, pe fondul unui conflict dur cu echipa din care făcea parte.

Ea i-a acuzat în primul rând pe Iulian Pîtea, Ciprian Silaşi şi Ana Otvoş că dictează regulile în echipă şi că şi-au dorit să o îndepărteze pentru că avea curajul să le spună adevărul în faţă. Ulterior, Simi a devenit o prezenţă permanentă pe site-urile de socializare, acolo unde nu ratează nici o ocazie pentru a-şi taxa foştii coechipieri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI