Este nebunie pe paginile de fani ai emisiunii Puterea Dragostei după ce a apărut zvonul că Ionuț Sugacevschi ”Jaguarul”, finalistul primului sezon de la Exatlon, vrea să intre în casa ”dragostei”. Și asta pentru că, urmărind emisiunea, Ionuț Jaguarul s-ar fi îndrăgostit de Simina. 

Fostul concurent de la Exatlon se pare că ar fi făcut o pasiune pentru frumoasa brunetă din casa de la Puterea Dragostei și ar vrea să-și încerce norocul.

Asta deși, acum Simina formează un cuplu cu Alex Zănoagă. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ionuț Jaguarul, care este din Galați, este prieten cu Andy, fostul concurent de la Puterea Dragostei. De altfel, în ultima perioadă, pe paginile de socializare au apărut câteva imagini cu Ionuț Jaguarul, în compania lui Andy și a lui Mădălin None. 

Ionuț Jaguarul, îndrăgostit de Simina de la Puterea Dragostei? Fostul concurent Exatlon s-a despărțit de soție

Ionuț Jaguarul a avut o viață amoroasă agitată după Exatlon.

Acesta s-a despărțit de soția lui Nella, tânăra preferând, după revenirea concurentului din competiția din Republica Dominicană, să plece din țară. 

Pe de altă parte. în casa de la Puterea Dragostei, în ultima perioadă, relația Siminei cu Alex Zănoagă nu mai pare perfectă! Cei doi au tot mai des discuții și Alex Zănoagă amenință că va părăsi emisiunea. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si