Jador de la Puterea Dragostei a apărut în ipostaze apropiate de Ștefania, fosta cuncurentă din primul sezon Puterea Dragostei.

La scurt timp de la ieșirea lui Jador din casa Puterea Dragostei au apărut speculații că acesta ar forma un cuplu cu Ștefania, fosta concurentă și iubita lui Adelin.

Jador și Ștefania, fosta iubită a lui Adelin, au apărut în ipostaze apropiate la o petrecere, fiind fotografiați îmbrățișați.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Bia de la Puterea Dragostei aruncă bomba! A avut relații intime cu Bogdan Mocanu: "Am avut o relație cu tot ce include"

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, declarație uimitoare despre Andreea Mantea: "Este o femeie superbă"

Citeste si: Andra, noua concurentă de la Puterea Dragostei, super sexy! Îl va cuceri oare pe Bogdan? FOTO INCENDIARE

Ba mai mult decât atât, aceștia au fost văzuți purtând aceeași brățară. Brațara lui Jador, iar Ștefania chiar și-a arătat cu insistență mâna în postările de pe Instagram, de parcă și-ar fi dorit să i se vadă brățara de la Jador.

Nu se știe exact ce relație au cei doi, însă apropierea de la petrecere a fost una evidentă.

Adelin, fostul iubit al Ștefaniei ar fi reacționat și el printr-o postare pe Instagram, un posibil mesaj pentru Ștefania: "Ai grijă la șerpi".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si