La eveniment au fost invitati aproape 1.000 de oameni, printre care foarte multe nume importante din politica romaneasca. Marea absenta de la eveniment a fost chiar mama mirelui, Bombonica Prodana.

Surse apropiate liderului PSD au declarat pentru jurnalistii Cancan.ro ca mama mirelui nu a fost invitata. Liviu Dragnea ar fi fost cel care a taiat-o de pe lista pe fosta lui nevasta. Bombonica Prodana nu a fost nici la cununia civila, oficiata de primarul Capitalei Gabriela Firea, nici la petrecerea de nunta, care a avut loc la Palatul Snagov.

In schimb, noua iubita a liderului PSD a fost nelipsita. 

Dragnea si Bombonica au divortat in urma cu trei ani, fiind catalogat drept divortul anului 2015. Dragnea a declarat ca sotia l-a parasit dupa ce a fost condamnat la un an cu suspendare in dosarul "Referendumul".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp- wowbiz.ro

Citeste si: Harta longevității în România. Povestea comunei din Mehedinți care este „vicecampioană” la procentul de locuitori cu viață lungă- antena3.ro

In acele momente Dragnea a declarat ca: "Nu a mai rezistat, ea nu a mai rezistat. Atatia ani de zile la atatea atacuri nu a mai rezistat pur si simplu. Nu au fost alte lucruri. Discutam, ne intalnim, ne vedem cu copiii, dar e o durere, aici".

Bombonica Prodana a fost pusa sub urmarire penala pentru abuz in serviciu, fiind vizate fapte comise in perioada in care ocupa functia de sef serviciu Secretariat din cadrul Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, arata DNA. 

Sursa: cancan.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si