Close sidebar
Close sidebar

Bombonica Prodana si-a dorit enorm sa mearga la nunta fiului ei. "Si-a comandat rochie, dar n-a mai ridicat-o de la croitor"! - Ce au vazut invitatii la masa la care trebuia sa stea ea

S-a discutat mult pe aceasta tema si adevarul pare departe de a fi iesit la iveala. Absenta Bombonicai Prodana de la nunta fiului ei, Valentin Dragnea, a mirat pe multi.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Initial s-a vorbit despre faptul ca Liviu Dragnea ar fi fost cel care i-a transmis fostei sale sotii sa nu participe la eveniment, dar la cateva zile dupa, Valentin, fiul liderului PSD a dezmintit acest lucru. El a marturisit ca decizia de a nu mai veni la marele eveniment i-a apartinut chiar mamei sale.

Adevarul nu se stie inca de partea cui e, dar cei de la Libertatea scriu ca Bombonica Prodana si-a dorit enorm sa participe la nunta propriului fiu. Mai mult de atat, ea si-ar fi comandat chiar o rochie speciala pentru marele eveniment, dar nu a mai apucat sa o ridice de la curier.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Marturie ca ea si-a dorit mult sa participe la nunta organizata la Palatul Snagov este si cartonasul cu numele ei, cartonas care a fost pus de catre organizatori la una dintre mesele la care au stat rudele ei.

Acest cartonas pe care multi invitati sustin ca l-au vazut nu putea fi facut si nici plasat daca Bombonica Prodana nu ar fi avut intentia, dorinta sau nu ar fi fost invitata la acest eveniment. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI