Close sidebar
Close sidebar

Botez cu 250 de invitați, oprit de polițiști. Nașul Adi Minune nu a putut face nimic

Un botez cu aproape 250 de invitați a fost oprit de polițiștii din Buzău. România fiind în stare de alertă, nu sutn permise evenimentele de acest fel cu mai mult de 50 de invitați, în interior.

Razvan Ilie,

Adrian Minune, nasul de la botezul din Buzău

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nașul copilului botezat a fost chiar celebrul cântăreț de manele, Adi Minune, iar tatăl copilului este cercetat sub control judiciar într-un dosar de proxenetism, potrivit Antena3.

Conform sursei citate, după intervenția oamenilor legii, nașul Adi  Minune nu a mai avut timp decât să anunțe strângerea darului. Apoi, toți invitații au plecat spre case.

Citeste si: Când se pune varza la murat? Multă lume nu ştie şi face o mare greşeală

Noile norme privind desfășurarea evenimentelor private organizate în interior prevăd un număr de 50 de persoane, în timp ce cele organizate în exterior se vor putea desfășura cu 100 de persoane.

Amenda de 10.000 de lei, plătită din darul de la botez

Potrivit Poliţiei Judeţene, echipe din cadrul IPJ Buzău au organizat, luni noapte, o acţiune în municipiul Buzău şi în localităţile limitrofe, pentru depistarea celor care nu respectă regulile de prevenire a răspândirii coronavirusului, dar şi pentru a stopa eventualele infracţiuni.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Regrete pentru tatăl criminal din Cluj. Vrea să fie pedepsit

În timpul controalelor, poliţiştii au descins la un cort din localitatea Merei unde se organiza un eveniment cu 250 de invitaţi.

„Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un eveniment (botez) la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoştinţă organizatorului – un tânăr de 31

de ani din localitate- prevederile legale şi au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Maria Vrapciu. 

Citeste si: VIDEO- Jefuitor și violator în București. Două victime

Tatăl copilului a fost amendat cu 10.000 de lei, după ce în localul pe care îl deţine a organizat botezul propriului copil, cu circa 250 de invitaţi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI