Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Boxer renumit, atacat în mod misterios. Tânărul a fost găsit în comă, pe scara blocului unde locuia

Sute de oameni au ieșit aseară pe străzi să se roage pentru supraviețuirea lui Dani Borgovan, un fost boxer de 30 de ani din Bistrița, care a fost găsit în comă, pe scara blocului unde locuia. Tânărul sportiv era într-o baltă de sânge și se pare că a fost atacat în mod violent, după o ceartă cu iubita.

Redactia Stirile Kanal D,

Boxer renumit, atacat în mod misterios. Tânărul a fost găsit în comă, pe scara blocului unde locuia

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dani Borgovan, în vârstă de 30 de ani, e un sportiv binecunoscut în Ardeal. A fost boxer de performanță și campion al României la mai multe concursuri internaționale.

Citește și: Andrei Stoica, cvadruplu campion mondial la kickbox, luptă în weekend la cea mai așteptată gală a toamnei. ,,Sunt extrem de încântat că voi lupta din nou în Italia''

Întors de la magazin, Dani și iubita lui au început să se certe 

Vineri seară, a plecat de la sala de sport pe care o manageriază și s-a oprit la magazin, după ce iubita lui l-a rugat să cumpere ceva pentru copilul cuplului. De cum Dani a ajuns acasă, ceva ciudat s-a întâmplat. El și iubita au început să se certe în mod violent.

Marcel Cristian, prieten: „A izbucnit un scandal, s-au luat la bătaie în casă și pe parcurs a mai chemat încă două persoane care l-au bătut pe Dani, nu știu,

a căzut pe scări, a fost aruncat. Acestaea sunt întrebările la care și noi căutăm răspuns.”

Iubita sportivului și-ar fi chemat niște prieteni în ajutor, pe motiv că îi e frică de Dani. Odată ajunși în casă, bărbații s-ar fi luat la bătaie cu boxerul, iar conflictul a escaladat pe casa scării. Sportivul ar fi fost lovit atât de puternic încât a căzut de la etajul 4, la etajul 3.

Acolo a fost lăsat într-o baltă de sânge, iar medicii chemați de vecini l-au găsit în comă.

Citește și: VIDEO- Scandal în lumea celebrităților ca urmare a postărilor despre război: ”Să aperi drepturile palestinienilor nu înseamnă că eşti pro Hamas”

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Mărioara Andreica, mama victimei: „Eu cred că a fost o gașcă organizată, nu pot să zic mai mult și nu pot să acuz pe nimeni dacă nu știu, dar vreau ca organele competente să-și facă datoria și copilul meu să se facă bine că singurul martor pentru el e doar el persona.

Eu nu pot să fiu.”

Nicolae Zaparțan, antrenor de box: „Un sportiv de excepție, un sportiv care a avut rezultate excepționale, a fost campionul României, a fost la lotul național, a participat la balcaniadă, a fost un băiat extrem de serios și muncitor. De 3 ani de zile nu mai face box, s-a lăsat.”

De 3 zile, fostul boxer de performanță se luptă să trăiască. E conectat la aparate, iar starea lui e în continuare critică.

Camelia Strungari, purtător de cuvânt Spitalul Județean Bistrița: „Pacientul este internat în secția ATI neurochirurgie cu un diagnostic complex: prezintă numeroase traumatisme, fracturi, este intubat, ventilat mecanic și este sub atenta monitorizare a echipei medicale pluridisciplinare.”

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Peste 200 de bistrițeni, prietenii, familia sau oameni care au fost impresionați de acest caz au ieșit aseară în fața spitalului în care este internat, să se roage pentru el.

Ancheta acestui caz a ridicat mai multe semne de întrebare, iar apropiații tânărului au acuzat oamenii legii că nu au tratat cu maximă seriozitate cercetările în cadrul dosarului penal. IPJ Bistrița-Năsăud a transmis că s-a dispus audierea tuturor persoanelor implicate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI