Intr-un interviu acordat emisiunii Teo Show, parintii lui Ionut Anghel au dezvaluit de ce au impodobit bradul la mormantul copilului lor.

"Sarbatorile de iarna si de Craciun erau preferatele lui, se bucura de venirea mosul. I-am impodobit bradul. Ne-am gandit ca i-ar fi placut foarte mult. Sarbatorile acasa erau pline de veselie. Fratele lui, Andrei, a avut nevoie de consiliere. A murit in Parcul Tei, am primit acest loc de veci si langa mormant se inalta un tei.
Noi nu aveam un loc de veci, l-am primit. A fost foarte greu in ultimii ani. Am facut eforturi sa ramanem impreuna. Cred ca e si puterea lui Dumnezeu, nu se poate fara interventie divina"
, a spus mama lui Ionut.

"Dupa eveniment, tatal meu a ramas paralizat si in urma cu un an a decedat. Mama a ramas singura
", a spus tatal lui Ionut.

" A fost si greu, dar si frumos sa impodobim bradul la mormant. Il simtim fizic si sufleteste. Ne dorim sa ii facem o statuie. Nu avem un loc sa il comemoram, la cimitir e greu de comemorat, e greu de explicat unor copii. Sunt multe familii care ne sustim. Ne dorim un loc in care sa il comemoram si sa ridicam baloane galbene", a spus mama lui Ionut.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Andreea Anghel a dezvaluit ca isi mai doreste sa lanseze o carte in memoria lui Ionut." Simt ca e alaturi de mine. Cateodata il simt aproape in sufletul meu, vorbesc cu el, prin casa, cand merg la cimitir. Ma ajuta foarte mult", a spus ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si