Close sidebar
Close sidebar

Brad Pitt și Angelina Jolie, la cuțite din cauza castelului lor din Franța - GALERIE FOTO

Castelul din Franța de 160 de milioane de euro, deținut mai mulți ani de cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt, fiind și locul unde cei doi s-au căsătorit în 2014, a devenit un motiv de scandal și de procese în instanță între marii actori.

Sorin Negru,

Castelul din Franța al lui Brad Pitt și Angelina Jolie

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Brad Pitt spune că a aflat despre vânzarea de către Angelina Jolie a jumătate din podgoria franceză comună către miliardarul rus Yuri Shefler dintr-un comunicat de presă din 2021.

Citește și: VIRAL. Fotomodelul de 27 de ani a purtat o ținută "aproape inexistentă" pe un yacht

Abia atunci vedeta din „Babilon” a aflat că are noi parteneri de afaceri, potrivit NY Post.

Citește și: VIDEO. Bărbatul care plătește anual 2 milioane de euro ca să revină la vârsta de 18 ani își injectează acum sângele fiului său

„Asta a fost făcut intenționat: Jolie a colaborat în secret cu Shefler și asociații săi pentru a urmări și apoi a finaliza presupusa vânzare, asigurându-se că Pitt va fi ținut în întuneric”, se arată în plângerea modificată depusă joi la tribunalul din Los Angeles de către avocații lui Pitt.

Castelul din Franța al lui Brad Pitt și Angelina Jolie

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Compania Stoli a lui Shefler și Jolie „au încălcat cu bună știință drepturile contractuale ale lui Pitt și au forțat un străin să intre în casa familiei lui Pitt”, acuză în continuare avocații actorului american, potrivit documentelor obținute de NY Post.

Cum arată Chateau Miraval, paradisul de 160 milioane euro

Fostul cuplu avea o participație egală în Chateau Miraval, în valoare de 160 de milioane de euro – au achiziționat o participație de control în 2008 și au folosit proprietatea de 480 de hectare ca loc de nuntă în 2014.

Citește și: VIDEO- Shilon Jolie-Pitt câștigă o avere la 16 ani

Perechea, care s-a despărțit în 2016, a avut un „angajament reciproc și obligatoriu... conform căruia, dacă va veni vreodată momentul, niciunul nu ar putea sau nu ar dispune separat de interesul său fără consimțământul celuilalt”, potrivit noului document depus în instanță.

Fostul cuplu avea o participație egală în Chateau Miraval

Publicația americană a contactat reprezentanții lui Pitt și ai Angelinei Jolie, 47 de ani, pentru comentarii.

Avocații lui Jolie au numit afirmațiile lui Pitt „frivole, răuvoitoare și care fac parte dintr-un tipar problematic”.

Pitt a dat-o inițial în judecată pe Jolie pentru podgorie în februarie 2022, ulterior compania lui Jolie, Nouvel, depunând o plângere încrucișată de 250 de milioane de dolari, în toamna anului trecut.

Brad Pitt și Angelina Jolie, pe vremea când erau fericiți împreună

[Sursa foto: Twitter]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI