Potrivit publicației People Magazine, Brad Pitt și George Clooney au acceptat rolul fără să stea pe gânduri, mai ales că ei au o relație de prietenie și în afara platoului de filmare.

"Brad și George sunt prieteni pentru totdeauna. Se plac și se respectă unul pe celălalt, indiferent de câți ani au trecut. S-au întâlnit cu mult timp în urmă și au fost fericiți să lucreze împreună la acest film", a transmis o sursă pentru publicația People.

De altfel, imaginile publicate cu cei doi pe rețelele de socializare de pe platoul de filmare îi arată zâmbitori, în timp ce se bucură de momentele petrecute împreună. Lansarea este așteptată pentru data de 20 septembrie 2024, filmul fiind produs de studiourile Apple.

Când a fost întrebat despre cum este să lucreze din nou cu Brad Pitt, George Clooney a oferit un răspuns plin de umor, în stilul caracteristic. "Brad a fost, evident, cel mai ieftin dintre actorii disponibili. Este un prieten bun și ne distrăm foarte bine de fiecare dată când ne întâlnim", a afirmat George Clooney.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Anterior, Brad Pitt și George Clooney au făcut pereche în filmele din seria "Ocean's", "Burn After Reading" și "Confessions of a Dangerous Mind".

Brad Pitt și George Clooney au o relație strânsă de prietenie

Relația dintre cei doi are o vechime mai mare de două decenii. Iar Clooney a povestit la un moment dat că Pitt obișnuia să îi facă farse după farse.

În una dintre ele, Pitt le-a trimis scrisori vecinilor lui Clooney din vila impresionantă de pe malul lacului Como, în care le-a transmis să i se adreseze doar cu numele personajului Danny din filmele "Ocean" și să nu-l privească în ochi.

"Farsele sale au fost de-a dreptul brutale. Spre exemplu, am emoții când mă întorc acasă pentru că mi-a făcut ceva... Sunt trucuri murdare, murdare", a comentat George Clooney pe acest subiect.

În schimb, Clooney a glumit pe seama aspectului lui Brad Pitt, care a ajuns și el la vârsta de 60 de ani. "Nu arată atât de bine, dar cu machiaj și cu unele efecte vizuale putem să-l salvăm", a fost descrierea lui Clooney despre cel pe care îl prezintă ca fiind "Pretty Boy Pitt".

Cei doi au și pasiuni comune

Prietenia dintre cei doi este solidă, iar actorii împart și pasiuni comune. Arta este una dintre ele. Ambii au colecții personale ale unor artiști cunoscuți. De asemenea, Pitt începuse la un moment dat să facă propriile opere. "Arta este ceva care îți face pielea de găină, care face ca firele de păr să se ridice pe ceafă, care îți aduce o lacrimă în colțul ochiului", a spus Brad Pitt despre această pasiune.

O altă pasiune comună pe care o au sunt jocurile de noroc.

George Clooney este pasionat de blackjack și în trecut a fost văzut adesea în numeroase cazinouri din Las Vegas în timp ce se distra la mese. Brad Pitt a fost surprins, și el, adesea la partide de poker la care au luat parte și alți actori cunoscuți, dar și antreprenori și sportivi.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Lui Clooney îi place și să cânte. Atât de mult încât la un moment dat, în filmul "O Brother, Where Art Thou?", a încercat să cânte o melodie care să fie redată și în producție. În cele din urmă s-a mers pe varianta unui dublaj. Brad Pitt este și el pasionat de muzică și a început să cânte la chitară. Ba chiar în pauzele de pe platourile de filmare obișnuiește să-și arate pasiunea. "La un moment dat a devenit obsedat de piesa 'Unconditional I Lookout Kid' de la Arcade Fire. Am stat și am ascultat-o, apoi am cântat-o la chitară de mai multe ori. Simțeam cum cântecul se revarsă din el", a povestit regizorul Spike Jonze.

Cei doi au, așadar, o mulțime de lucruri care îi apropie, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care chimia lor de pe platourile de filmare se transpune în realizarea unor producții de top.

Sursa foto: youtube.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si