Close sidebar
Close sidebar

Bravo, ai stil! Celebrities. Juratii “Bravo, ai stil! Celebrities”, marturisiri in culisele show-ului! Catalin Botezatu a vrut sa devina actor!

Bravo, ai stil! Celebrities. Când nu se află la pupitrul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” și nu “descos” ținutele concurentelor, jurații show-ului se retrag în culise, acolo unde cei trei magnifici ai modei continuă șirul povestirilor personale. În ediția difuzată în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D, Cătălin Botezatu povestește despre perioada în care și-a dorit să fie admis la Teatru. După câteva încercări, Cătălin Botezatu a renunțat la acest vis și s-a îndreptat spre o carieră fabuloasă în Modă.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Bravo, ai stil! Celebrities. “Examenul l-am picat undeva al doilea, al treilea sub linia admisilor. După primul an, m-am apucat de meditații, și vreo trei ani la rând am tot încercat să fiu admis la Actorie. M-am pregătit cu Florin Piersic.

    Citeste si: VIDEO EMOȚIONANT. Andreea Tonciu, în lacrimi la “Bravo, ai stil! Celebrities”

    După mulți ani, când lucrurile s-au mai aranjat, Dem Rădulescu mi-a zis să vin că erau mai multe locuri disponibile la Actorie și că mă pot lua, că nu se mai intră pe pile. Am refuzat, pentru că în acel moment nu mai voiam eu.

    Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

    Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

    Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

    Citeste si: Bravo ai stil! Celebrities. Bianca Rus, săgeată către Cătălin Botezatu: "E foarte rușinos să nu știi că port o creație de a ta... Spui doar vorbe în vânt care mă fac să plâng!”

    Bravo, ai stil! Celebrities. Mi-am dat seama că viața de actor este una foarte frumoasă, dar în același timp grea, nu era plătită deloc bine; în România, actorul nu prea este respectat, și atunci am zis ”pas”. Dar m-am chinuit să fiu admis la Actorie”, a povestit Cătălin Botezatu.

    Citeste si: Andreea Tonciu răspunde acuzațiilor privind cine o îmbracă la ”Bravo, ai stil! Celebrities” Are sau nu stilist?

    Bravo, ai stil! Celebrities. Pe Cătălin Botezatu telespectatorii îl pot urmări în postura de jurat, alături de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, în show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzat de miercuri până vineri, de la ora 22:00, și în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00, la Kanal D!

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI