Close sidebar
Close sidebar

Brigitte face senzație la plajă, la 45 de ani. Arată extraordinar după împăcarea cu Florin Pastramă

Brigitte are un corp de invidiat la cei 45 de ani. Bruneta a făcut senzație la plajă în costum de baie. Alături de ea se afla și soțul ei - Florin Pastramă.

Georgiana Balaban,

Florin Pastramă și Brigitte.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Brigitte și Florin au trecut prin numeroase scandaluri, scandaluri ce au apărut în presa din România. Cuplul a fost la un pas de a divorța, însă acum s-au împăcat și totul merge bine între ei. Îndrăgostiții se afișează tot mai des pe rețelele de socializare, iar în prezent se află în vacanță pe litoralul românesc. Bruneta a încins imaginația urmăritorilor ei, dar și a oamenilor de pe plajă cu trupul ei ca tras prin inel. Ea arată splendid la cei 45 de ani.

Citește si: Detalii picante din lumea showbiz-ului: Brigitte revine la Năstase, după anunțul divorțului de Florin Pastramă

Vedeta de televiziune se laudă cu un trup de invidiat. Ea s-a pozat în costum de baie, la plajă, și a urcat imediat fotografia pe rețelele de socializare.

Este mândră de felul în care arată așa că și-a etalat silueta pe plajele de fițe de pe litoralul românesc.

Brigitte arată senzațional la cei 45 de ani

Florin Pastramă se bucură de relaxare la mare și se fotografiază de câte ori au ocazia. Bruneta și-a etalat silueta de vis și s-a pozat în costum de baie. Cum a urcat fotografia pe rețelele de socializare, fanii au reacționat imediat.

Brigitte s-a îmbrăcat cu un costum de baie din două piese care îi lasă la vedere silueta trasă prin inel și s-a pozat în apa mării.

Brigitte la plajă.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește si: Beyonce de România și fiica ei, confirmate pozitiv cu SARS-CoV-2. În ce stare sunt cele două

Florin Pastramă este norocos cu o așa soție. La cei 45 de ani, bruneta arată foarte bine.

Ea ar putea face oricând invidioasă o puștoaică de 20 de ani. Vedeta deține sâni mari, fund bombat, picioare de gazelă și o tale de viespe, deși este mamă.

Citește si: Brigitte și Florin Pastramă, luați de mascați

Brigitte nu este singura care își adoră corpul. Florin admiră trupul soției sale. El a pus aceeași poză pe contul său personal de Instagram cu mesajul „My love’’ alături. Este semn că și el se mândrește cu o așa femeie la braț.

Citește si: Florin Pastramă, cadou de sute de mii de euro pentru Brigitte după marea împăcare! Brunetei nu i-a venit să creadă când a văzut: "Ea și-a dorit foarte tare!"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI