Fostul manechin Brigitte Sfăt este demolată din nou pentru că a apelat la operații estetice care i-ar fi făcut mai mult rău decât bine. Nu este prima oară când se întâmplă acest lucru, mai ales că actuala soție a lui Florin Pastramă apare foarte des la televizor, iar publicul poate observa schimbările efectuate de Brigitte la nivelul look-ului. 

Citeste si: Brigitte Pastramă e terorizată de o fostă iubită a soțului ei, care o blesteamă și îi cere bani: „Păpușică, nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

Fetelor, nu va mai transformati! Nu doar ca nu va doresc sa stiti ce sunt problemele de sanatate si ce inseamna o operatie NECESARA, dar va uratiti tare de tot. Nu e un lux sa iti faci interventii, ne permitem si noi, nu o zic din vreo invidie, dar...chiar nu e ok deloc. DELOC. Si nu numai ca se vede f urat de acum, dar imaginati-va peste ani...Nu stiu de unde dorinta asta de a te chinui sa fii mai frumoasa , in 95% din cazuri se intampla invers. Nu m-am mai putut abtine. Am vazut azi pe cineva si am avut soc.

Scuze”, a scris Mariana Lazăr, fata regretatului comisar șef Tomiță Lazăr, eroul unei întâmplări dramatice petrecută acum 5 ani. 

Lazăr
Tomiță Lazăr și fata lui, Mariana

Mariana este fata comisarului șef Tomiță Lazăr, care a murit în apele Siretului după ce și-a salvat fiica 

Pe 19 iulie 2015, comisarul șef Tomiță Lazăr murea înecat în apele Siretului după ce o salvase pe Mariana, fata lui cea mică, de la moarte. 

"Cat ai iubit tu Siretul asta, cat de mult timp petreceai "pe garla" si iata ca s-au facut 4 saptamani de cand te-am pierdut acolo!!! 29 de zile fara sa te vedem, fara sa stim de tine! Exagerat de mult! N-as fi crezut ca ni se poate intampla asta noua...si mai ales atat de repede!!!  Ma contrazic in ganduri, as vrea sa gasesc motivul pentru care a ales Dumnezeu asta. Maine trebuia sa mergem in Delta...asa mi-ai spus in duminica aceea. Sper ca esti bine, eroule! Meriti sa fii langa Dumnezeu! Dorul de tine e din ce in ce mai apasator, taticule! Abia astept sa ne revedem!", nota la o lună de la tragedie Mariana Lazăr. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si