Furtuna extrem de violenta care s-a abatut, duminica trecuta, peste zona de Vest a Romaniei a produs pagube umane si materiale aproape la fel de mari ca un uragan. Dupa cum se stie, au fost inregistrate 145 victime, dintre care 8 persoane au decedat, iar 137 de persoane au fost ranite pentru ca nu au mai apucat sa se adaposteasca.

Din fericire, Brigitte Nastase a avut norocul sa fie ferita de urgia de la Timisoara.

Ca un facut, cu cateva ore inainte sa se dezlantuie furtuna, sotia lui Ilie Nastase s-a decis sa paraseasca vila sa impozanta din cartierul Dumbravita, din Timisoara, pentru a zbura cu un ATR, un avion de mici dimensiuni, spre Bucuresti.

Citeste si: Brigitte Sfat, adevaratul motiv pentru care nu divorteaza de Ilie Nastase: "Mi-e frica sa dau vrabia din mana pe cioara de pe gard! Am cautat, dar nu am gasit o persoana mai buna decat el"

“Cand am plecat din Timisoara era ora 13:00, 13:00 si ceva si ploua. Iar cand am aterizat la Bucuresti incepuse prapadul la Timisoara. Cum ar veni, am zburat inaintea furtunii. Nici acum nu inteleg cum de m-am razgandit brusc si am schimbat zborul dintr-o data. Cum am decis sa iau cursa de la ora 13:00, in locul celei de seara, la care aveam bilet.

Am luat copilul, bona filipineza si catelul si am plecat din Timisoara”, a povestestit Brigitte Sfat pentru stirilekanald.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

In urma afaceristei, la Timisoara urgia a facut prapad. A smuls tiglele de la casa si o parte din acoperisuri, a scos pomii din pamant si a produs pierderi de vieti omenesti si aproape 150 de victime.

 

                                                                                                       Citeste continuarea in pagina urmatoare 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si