Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Bruce Springsteen și-a îngrozit fanii. Legendarul cântăreț de 73 de ani a căzut pe scena din Amsterdam

Bruce Springsteen, ajuns la vârsta de 73 de ani, a suferit o cădere teribilă de pe scenă în timp ce și-a început turneul mondial din 2023. Accidentul tulburător a avut loc la Amsterdam.

Sorin Negru,

Bruce Springsteen a căzut pe scenă la Amsterdam

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bruce Springsteen, legendarul creator de hit-uri, i-a lăsat îngroziți pe fanii care asistau la unul dintre concertele sale la Amsterdam, după ce a ratat un pas pe scenă și a căzut pe spate.

Citește și: VIDEO: Florin Piersic, reacție inedită după ce un bărbat băut i-a întrerupt numărul: „Cred că a tras ceva țuicomicină”

În vârstă de 73 de ani, Bruce Springsteen cânta piesa "Ghosts" cu E Street Band în Amsterdam, săptămâna aceasta, când a ratat o treaptă și avut o căzătură înfricoșătoare pe scenă.

Cum s-a petrecut căderea lui Bruce Sprinsteen pe scena din Amsterdam

Bruce Springsteen a încercat să urce treptele spre scena stadionului Johan Cruyff Arena din Olanda, dar a ratat un pas și a aterizat stângaci pe spate.

În blugi negri strâmți și o cămașă cu nasturi, Bruce a căzut în față, înainte de a se prăbuși pe spate și apoi s-a chinuit să se ridice.

Nu a ajutat nici faptul că vedeta rock avea chitara în jurul gâtului și asta i-a îngreunat redresarea, potrivir Daily Star.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Bruce Springsteen a stat întins pe spate pentru o scurtă perioadă de timp, în timp ce colegii săi de trupă s-au repezit să-i ajute.

Cu ajutorul lor și vizibil amuzat, el a reușit în sfârșit să se ridice în picioare, în aplauzele zgomotoase ale publicului – și se presupune că nu a fost rănit în urma căderii.

Glumind că spectacolul s-a terminat deja, el a strigat: „Noapte bună, tuturor!” dar, din fericire, cântărețul legendar a continuat concertul. 

Aflat la începutul turneului european, Bruce Springsteen mai are multe de făcut înainte de a se putea odihni- în iunie se va îndrepta către Marea Britanie, Belgia, Germania, Suedia, Norvegia și Elveția.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI