Fiica, Rumer, a născut o fetiță. Pe nume Louetta, are abia câteva zile și este primul nepot al fostului cuplu Willis-Moore. Micuța reprezintă o rază uriașă de bucurie în familia extinsă, mai ales după problemele de sănătate cu care a fost diagnosticat Bruce Willis.

Citește și: VIDEO- Bruce Willis și-a aniversat ziua de naștere alături de toți apropiații

Actorul Bruce Willis a devenit bunic 

Micuța a venit pe lume acasă, pe 18 aprilie, iar fericiții părinți au împărtășit bucuria fanilor. Aceștia au postat o fotografie alături de un mesaj: ”Ești mai mult decât visam!”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mesajele au curs imediat la postare. Prietena lui Rumer, Hilary Duff a scris: ”Da, mămico, este magică.” și Eiza Gonzalez a adăugat: ”Ce vis! Felicitări, fetelor! Vă iubesc așa de mult!”.

Copila va avea o mulțime de unchi și mătuși, pentru că familia mămicii sale este foarte mare: Rumer mai are 2 surori rezultate din căsnicia lui Bruce Willis cu Demie Moore și alte 2 din cea de-a doua căsnicie a actorului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si