Close sidebar
Close sidebar

Bruja, invitată în această sâmbătă la "Duet cu Alexandra", emisiune difuzată la Kanal D2: “Nu am vrut să aleg calea asta, pur și simplu, să mă prefac toată viața mea ca sunt intangibilă”

În această sambata, telespectatorii sunt invitați să se bucure de o experiență captivantă și autentică în cadrul emisiunii "Duet cu Alexandra", difuzată începând cu ora 14:00, la Kanal D2. Invitata specială a acestei ediții este nimeni alta decât carismatica și excentrica cantareata Bruja, o personalitate artistică complexă și inspirațională.

Elena Tasca,

Bruja, invitata Alexandrei Ungureanu la emisiunea "Duet cu Alexandra"

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bruja, artistă și expresionistă în adevăratul sens al cuvântului, va dezvălui telespectatorilor, în exclusivitate, părți inedite din viața într-un interviu sincer și plin de profunzime. De la sublinierea autenticității în fața diversității de roluri pe care le îmbracă până la explorarea interacțiunii dintre om și artă, Bruja pătrunde în culisele personalității sale și împărtășește perspective cu adevărat unice.

Bruja își dezvăluie viața

Nu am vrut să aleg calea asta, pur și simplu, să mă prefac toată viața mea că sunt intangibila. Sunt și așa, dar si altfel, depinde. Nu am vibe-uri cu oricine, ca orice om…E foarte greu să rămâi într-un singur rol. Nu s-a creat niciun personaj, asta s-a creat în capul meu… Cam asta reprezintă Bruja, o multitudine de idei, de sentimente, de emoții, de imagini.

Și Teodora este omul care predomină mai mult în clipurile mai <umane>, când apar mai puțin machiata”,  dezvăluie artista în cadrul interviului.

Citește și: Povestea dramatică a Danei Roba, la „În Oglindă”, ediția emisiunii disponibilă astăzi, pe canalul de YouTube theXclusive „Baticul îl porți doar din dragoste pentru Dumnezeu și atât”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Emisiunea "Duet cu Alexandra" aduce în prim-plan povești autentice și invitați captivanți, iar prezența lui Bruja în această ediție promite să fie o experiență ce nu trebuie ratată. Telespectatorii vor avea oportunitatea de a descoperi latura mai profundă a unei personalități artistice excepționale și de a se conecta cu înțelesurile și motivațiile care stau la baza creațiilor sale.

Citește și: Mălina Avasiloaie, sâmbăta aceasta, în emisiunea “Duet cu Alexandra”, difuzată la Kanal D2. “Am încercat să scap de el când am ajuns în București, până când mi-am dat seama că nu mai sunt eu”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI