In articol:
Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:
Brunch-ul a devenit soluția salvatoare pentru cei care iubesc somnul
„Într-adevăr, nici eu nu am apucat să iau micul dejun înainte să plec de acasă, dar nu mă plâng pentru că Oana mi-a pregătit o masă plină.
Oana Pleșan, proprietar restaurant: „Aici avem un toast cu ouă scramble și trufe, care este însoțit de o salată de frunze, omletă din ouă bio, cu brânză de capră, spanac și avocado. Mai avem un croissant cu cremă de brânză, somon afumat și icre de somon sălbatic.
Andra Ionescu, reporter Kanal D: „În ce parte a zilei este cel mai aglomerat în restaurant.”
Oana Pleșan, proprietar restaurant: „Momentele aglomerate sunt în jur de orele 10:00- 11:00, iar în zilele de weekend atmosfera este una foarte frumoasă, mai ales că mulți dintre clienți vin împreună cu familiile, cu cei dragi.
Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Cam cât costă o astfel de masă?”
Oana Pleșan, proprietar restaurant: „Clienții pot să își aleagă ceva în jur de 50 de lei și în funcție de ceea ce doresc să-și comande și de băut.