Antreprenorul Bryan Johnson, care cheltuiește milioane de dolari în fiecare an încercând să-și inverseze vârsta biologică, a făcut următorul pas bizar.  

Citește și: Copiii care consumă acest aliment în fiecare zi cresc mai înalți- studiu

Lui Bryan Johnson i se injectează în prezent sângele fiului său adolescent, în încercarea de a-și revitaliza celulele proprii.

Bryan Johnson este cel mai cunoscut "biohacker" din lume

Bryan Johnson și fiul său

[Sursa foto: Instagram]

De mai mult timp, Bryan Johnson a încercat să întoarcă timpul înapoi: după o dietă strictă și un regim dur de antrenament, mogulul tehnologiei a reușit să arate mult mai tânăr decât este de fapt.

Dar acum, bărbatul de 45 de ani a dezvăluit că, în efortul de a găsi secretul tinereții eterne, i s-a injectat sângele fiului său adolescent.

După ce a suferit în trecut transfuzii de sânge cu sânge străin, Bryan a făcut și acum același lucru cu fiul său în vârstă de 17 ani, Talmage, și cu tatăl lui Richard, în vârstă de 70 de ani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryan Johnson (@bryanjohnson_)

Bryan Johnson caută secretul tinereții eterne

Cele trei generații ale familiei Johnson au călătorit împreună până la o clinică din Dallas, unde lui Richard și lui Talmage li s-a recoltat un litru de sânge și a fost transformat într-un lot de plasmă, un altul de globule roșii și albe și trombocite.

Plasma lui Talmage a fost apoi injectată în venele tatălui său în speranța că va repara orice deteriorare celulară și îi va întineri sângele!

Arătând spre un recipient plin cu plasmă, pe cea mai recentă postare de pe TikTok, Bryan a spus: „Hei, uită-te la asta. Așa vă puteți da seama dacă e real ce spun. Culoarea este frumoasa. Este sânge curat”.

@_bryan_johnson_

People say I am weird 😂. I think societal norms are weird. What if we imagined a society that had our best interests in mind?

♬ original sound- Bryan Johnson

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Afirmațiile conform cărora plasma din corpurile mai tinere poate îmbunătăți sănătatea generațiilor mai în vârstă este vehiculată de mai mult timp.

Studii pe această temă au fost efectuate în trecut pe șoareci, deși experții spun că rezultatele sunt neconcludente și sugerează că oamenii nu ar trebui să se bazeze pe astfel de speculații.

Charles Brenner, biochimist la Centrul Medical Național City of Hope din Los Angeles, a spus: „Nu am învățat suficient pentru a sugera că acesta este un tratament uman viabil pentru nimic. Pentru mine, este dezgustător, fără dovezi și relativ periculos.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryan Johnson (@bryanjohnson_)

Cum arată bărbatul de 45 de ani după tratamentele din ultimii ani

Cu toate acestea, echipa lui Bryan crede că l-ar putea ajuta să-și atingă obiectivul de a-și inversa vârsta biologică.

Miliardarul spune că nu s-a hotărât să facă transfuziile de sânge dintr-un capriciu. „Întâi începem de la dovezi”, a spus el.

„Nu facem nimic bazat pe sentiment”. Vorbind anterior despre regimul său extrem de sănătate, pe care l-a numit „Project Blueprint”, Bryan a dezvăluit că a observat unele îmbunătățiri marcante în diferite părți ale corpului său.

Bryan Johnson, cel mai cunoscut "biohacker" din lume  

Bryan Johnson, cel mai cunoscut "biohacker" din lume  

[Sursa foto: Instagram]

„Urechea mea stângă are 64 de ani, testele mele de fitness spun că am 18 ani, inima are 37 de ani, puterea diafragmei mele este de 18 ani", a spus el pentru BBC, admițând că unele părți ale corpului lui sunt mai bătrâne decât altele.

Citește și: Cum arăta înainte de operații femeia cu cei mai mari pomeți din lume. "Îmi era rușine de mine"

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Spun în mod jucăuș că încerc să devin ca un tânăr de 18 ani. Fiul meu are 17 ani, așa că îl tachinez mereu și îi spun: „Când o să fiu mai tânăr, vreau să fiu ca tine”.

De asemenea, Bryan a promis că va publica rezultatele transfuziei sale de sânge în lunile următoare.

Bryan Johnson, în căutarea tinereții eterne

Bryan Johnson, în căutarea tinereții eterne

[Sursa foto: Instagram]

Bryan Johnson, în căutarea tinereții eterne

Bryan Johnson, în căutarea tinereții eterne

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si