Desigur, unii ar afirma că și baia se găsește în zona de interes, însă știm cu toții că după o zi extenuantă de muncă, tot ce ne dorim este să gătim rapid ceva delicios și apoi să ne relaxăm în fața televizorului, alături de cei dragi.

Astfel, aceste două spații dintr-o casă necesită o atenție aparte, iar toate elementele ce le compun trebuie selectate astfel încât să asigure confortul și, desigur, un aspect general armonios, demn de admirat.

Cum livingul nu necesită calcularea fiecărui corp de mobilier la milimetru, în prezentul articol am decis să ne îndreptăm atenția către cea mai mare provocare: alegerea unei bucătării moderne. Aceasta din urmă trebuie să fie proiectată astfel încât să răspundă perfect atât exigențelor de ordin funcțional, cât și celor estetice, de aceea vom vorbi despre modelele de bucătării modulare, care pot fi ușor de personalizat.

  Ce este, de fapt, o bucătărie modulară?

Considerată bucătărie de lux, modelul modular este cel care răspunde cel mai bine nevoilor proprietarilor. O bucătărie modulară poate fi personalizată în funcție de spațiul avut la dispoziție și de preferințe, adaptându-se cu ușurință oricărui stil de design de interior.

Majoritatea modelelor de bucătării modulare permit alegerea dintr-o gamă vastă de uși, sertare, rafturi, mânere și blaturi, precum și chiuvete sau electrocasnice.

Astfel, proprietarii pot beneficia de un spațiu modern, ergonomic și bine organizat, care asigură nu doar funcționalitatea necesară, ci și o atmosferă primitoare.

Care sunt avantajele unei bucătării modulare?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pe lângă cele menționate anterior, respectiv estetică impecabilă și adaptabilitate, modelele de bucătării modulare se remarcă prin:

 

  • versatilitate – ideale pentru cei care se plictisesc repede, bucătăriile modulare permit înlocuirea rapidă a anumitor elemente, cum ar fi blatul, ușile sau mânerele, permițând schimbarea ușoară a stilului de decor;
  • eleganță – aceste modele de bucătării permit încorporarea electrocasnicelor, de exemplu, a plitei în blat sau a mașinii de spălat vase într-un corp de mobilier ascuns privirilor, asigurând astfel un aspect elegant și curat;
  • calitate – fiind realizate, de regulă, la comandă, complet asamblate din fabrică, bucătăriile modulare garantează calitatea, proprietarii având posibilitatea să opteze exact pentru acele materiale ce răspund cel mai bine exigențelor lor;
  • organizare mai bună – comparativ cu mobilierul bucătăriilor tradiționale, cel al modelelor modulare poate fi conceput astfel încât să răspundă unor nevoi specifice, cu spații inteligente de depozitare și de organizare.

 

Ce tip de bucătărie modulară să alegem?

Atunci când apare această întrebare, răspunsul este unul singur: o bucătărie adaptată, în primul rând, spațiului de care dispunem și, în al doilea, nevoilor noastre specifice.

Din păcate, chiar dacă ne place un anumit tip de bucătărie pe care l-am văzut într-o revistă sau pe un site de prezentare, acest lucru nu înseamnă că este și cel potrivit. Pentru a ne bucura de o bucătărie modernă, este recomandat să apelăm la ajutorul specialiștilor: la designeri pricepuți, care pot concepe o încăpere care să construiască un tot armonios, funcțional și frumos.

Desigur, nu doar talentul designerilor este esențial, ci și calitatea tuturor elementelor ce compun bucătăria. Fie că vom ajunge să optăm pentru un model în formă de L, pentru unul pe un singur perete sau pentru o splendidă bucătărie cu insulă, care are, de regulă, deschidere către living, trebuie să avem garanția unor materiale de înaltă calitate și a unor electrocasnice ultra-moderne, ce pot transforma activitatea de

preparare a alimentelor într-un hobby.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cum explică organizatorii SAGA decizia superstarului internațional, Nicki Minaj: "Ne depășește puterile"- radioimpuls.ro

Unde găsim splendide bucătării de lux modulare?

Unde găsim bucătării de lux modulare este mult spus, deoarece acestea sunt realizate la comandă și răspund perfect tuturor nevoilor noastre. Deci, nu putem spune unde, dar putem recomanda KUXA studio – o companie cu vastă experiență, ce concepe cele mai splendide bucătării.

Designeri pricepuți, consilieri prietenoși, atenție la detalii, mobilier de înaltă calitate, electrocasnice premium… sunt doar câteva dintre atuurile KUXA studio. Fiecare bucătărie KUXA studio este realizată astfel încât să răspundă perfect exigențelor clientului, să emane eleganță desăvârșită și să aibă o durabilitate mare.

Cei care doresc să-și renoveze în mod inteligent locuința și vor o bucătărie deosebită, pot lua legătura cu consultanții KUXA studio pentru mai multe informații și își pot programa apoi o vizită în unul dintre cele trei showroom-uri (București, Brașov și Timișoara).

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si