Close sidebar
Close sidebar

Bucura-te de dulciuri intr-un mod sanatos! Astia sunt cei mai buni inlocuitori ai zaharului!

Ati vrea sa puteti manca dulciuri fara sa va ingrasati? Puteti inlocui zaharul cu stevia, un ingredient la fel de dulce care nu contine calorii si care poate intra si in alimentatia diabeticilor. O alta varianta la fel de sanatoasa este zaharul de mesteacan, care a capatat in ultima vreme multa popularitate.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu doar ciocolata, prajiturile si alte tipuri de dulciuri contin zahar din belsug, ci si  anumite sosuri, mezeluri si chiar unele produse de panificatie. Asa se face ca, la sfarsitul zilei, e posibil sa constatam ca am consumat mai mult zahar decat trebuia, desi nu am mancat nimic dulce. 

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Tocmai pentru ca zaharul poate fi periculos pentru sanatate, alternativele sanatoase sunt din ce in ce mai cautate. Unul dintre indulcitorii naturali  este stevia- nu are nici calorii si nici carbohidrati. Produsul finit seamana cu zaharul pudra si poate fi folosit in mancaruri, in dulciuri si in cafea.

Sa consumi alimente sanatoase a devenit un trend, iar asta se vede si pe rafturile magazinelor naturiste. De aici, clientii cumpara produse  sanatoase, indulcite cu stevia, cu zahar de mesteacan sau pur si simplu cu fructe.

Specialistii va recomanda sa aveti grija si cata miere de albine consumati. Un consum mare de miere este la fel de daunator ca si consumul ridicat de zahar. Din cauza  zaharozei si fructozei din miere, glicemia noastra creste.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI