Cel mai frumos sunet din lume e râsul unui copil. Fetițele din Segarcea, la care mergem astăzi, parcă ne așteptau de o viață. Bucuria lor ne-a arătat cât de bine se simte cu adevărat să ajuți! Campania Știrilor KanalD, Dăruiește Crăciun, continuă. Urmăriți un material care nu e despre sărăcie, ci despre speranță.

Moș Crăciun a vizitat familia din Segarcea

Moș Crăciun nu uită pe nimeni.

Lucrează prin oameni și are puterea de a schimba povești. În a patra zi, la Segarcea, ne așteptau trei fetițe. Am ajuns pe întuneric, dar am adus lumină. Le-am schimbat povestea.

Condițiile în care trăiește familia din Segarcea nu sunt tocmai plăcute. Mama fetițelor se chinuie în fiecare zi cu lipsa unei mașini de spălat și chiar a alimentelor: „Uite așa spăl eu la mână, că nu am mașină de spălat, nu e apă trasă și spăl la mână cu fântâna, nu sunt eu proprietară aici, eu am trei fetițe și de-abia ne descurcăm... cum e viața scumpă în ziua de azi ne descurcăm cu greu”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: În drum spre țara lui Moș Crăciun

„Moș Crăciun nu ne-a adus niciodată nimic”

„Nu ne-a adus niciodată, ne-a adus doar un an, când a avut și mama bani”,  sunt spusele uneia dintre fetițe, vorbe pe care niciun copil nu ar trebui să le spună.

Decembrie e o haină cu două fețe- cea groasă, a belșugului, și alta roasă, a neputinței.

Se întâmplă ca ei s-o poarte mai des pe cea din urmă, când alții ca noi au mai multe haine. Dar Alina are dreptate: Moșul nu le-a uitat pe ea și surioarele ei. Dacă și tu vrei să fii Moș Crăciun pentru acești copii, donează orice sumă în conturile afișate pe ecran. Dăruiește Crăciun acolo unde nu există!

Asociația „Povestea Mea”
RON: RO07BTRLRONCRT0536856701
EUR: RO54BTRLEURCRT0536856701
BIC/ SWIFT: BTRLRO22
Cu specificația: “sprijin”
Deschis la Banca Transilvania

Citește și: Povestea lui Moş Crăciun: De ce aduce cadouri copiilor?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si