Christian Sabbagh, prezentatorul principalului buletin informativ de la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 19:00, este în culmea fericirii după ce fiica sa, Anais, a susținut vineri primul examen din viața sa. Micuța a fost admisă în grupa 0 la prestigiosul liceu de muzică Dinu Lipatti din București.

Anais a trecut cu brio și fără emoții examenul de admitere și, la cei șase anișori, deja știe ce își dorește când va fi mare.

" Examenul a fost ușor. Mi-au dat ritmuri și m-au pus să le c â nt. Am cântat 'Twinkle, twinkle'. M-am pregătit; vreau să devin o artistă", a declarat Anais, fiica vedetei Kanal D.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Anais a fost admisă în grupa 0 la prestigiosul liceu de muzică Dinu Lipatti din București. 

Anais a fost admisă în grupa 0 la prestigiosul liceu de muzică Dinu Lipatti din București. 

Obișnuit, prin natura profesiei sale, să își gestioneze emoțiile, Christian Sabbagh recunoaște că și-a stăpânit cu greu trăirile pe parcursul desfășurării examenului micuței Anais.

" A fost un examen foarte greu. Am avut emoții uriașe, dar am încurajat-o pentru că este foarte pregătită. A fost primul examen din viața ei și nu a fost unul ușor. Face pian de un an și deja are câteva premii naționale, a participat la concursuri.

Cât am stat, vineri, să o aștept am redevenit și eu copil și mi-am amintit de examenele de admitere prin care am trecut. Astăzi au venit rezultatele și suntem fericiți", a declarat Christian Sabbagh.

Anais Sabbagh a fost admisă la liceul de muzică Dinu Lipatti din București. 

Anais Sabbagh a fost admisă la liceul de muzică Dinu Lipatti din București. 

Pe Christian Sabbagh îl puteți urmări în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 19.00, la pupitrul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si