Bulent este tot mai înverșunat împotriva surorii sale, de când a observat că aceasta continuă presiunile la adresa fiicei sale, Zeynep. Inutil încearcă Naciye să se dezvinovățească pentru faptele sale josnice, pentru că Bulent va fi neîndurător cu aceasta.

Bulent luptă pentru fiica sa

Citește și: VIDEO- Dan Negru, povești de viață la "Tu Urmezi". Alina Eremia, invitata specială a serii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bulent este în stare să își înfrunte chiar și soția atunci când femeia caută explicații pentru <sensibilitatea> de care dă dovadă soțul ei când vine vorba despre Zeynep. Când bărbatul află că Belkis, prietena lor de familie, a umilit-o pe tânăra fată, lucrurile scapă de sub control în familia Guralp.

Bulent luptă pentru fiica sa

În vreme ce <unchiul> ei încearcă să aplaneze tensiunile din casă, Zeynep își caută un loc în care să locuiască. Frumoasa3 fată însă nici nu știe ce pericole o pândesc în cosmopolitul oraș în care încearcă să își continue viața.

Bulent luptă pentru fiica sa

Citește și: VIDEO- Festin culinar lângă Oradea. Preparate senzaționale la Festivalul Ceaunelor

Va reuși Bulent să spună adevărul familiei sale despre Zeynep și cum se va descurca tânăra provincială în orașul metropolă, singură și fără niciun sprijin, puteți afla în această seară, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.

Citește și: VIDEO- Alunițele, semne pentru sănătatea pielii. „În momentul în care observăm că o aluniță începe să își modifice forma ar trebui să ne adresăm medicului specialist”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si