Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Bunătăți tradiționale la Muzeul Țăranului Român. Veți putea cumpăra: miere naturală, nuga, ciocolată de casă

Mergem acum la Muzeul Țăranului Român, unde meșteri iscusiți au venit să-și expună obiectele tradiționale făurite cu multă dragoste. Tot aici, sunt prezenți și gospodari din toate colțurile țării care au adus bunătăți de sezon. Târgul este dedicat Sfinților Mihail și Gavril, dar și moșilor de toamnă.

Redactia Stirile Kanal D,

Bunătăți tradiționale la Muzeul Țăranului Român. Veți putea cumpăra: miere naturală, nuga, ciocolată de casă

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dana Luțu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Veți putea cumpăra: miere naturală, nuga, ciocolată de casă

„Muzeul Țăranului Român marchează sfârșitul toamnei și ultimele zile până la începerea postului Crăciunului prin organizarea acestui târg, unde meșteri și artiști din întreaga țară vin să-și expună lucrările realizate în anul 2023.

Toți cei care vor veni timp de 2 zile vor putea admira și cumpăra icoane, tablouri, diferite obiecte din lemn, dar și obiecte de artizanat, cum sunt aceste măști tradiționale, diferite obiecte și bijuterii din ceramică lucrate manual. Dacă tot ne pregătim de sărbători puteți cumpăra costume tradiționale din toate regiunile țării.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

Cei care au de gând să facă o plimbare la muzeu pot cumpăra miere naturală, la nuga, diferite dulciuri bomboane, ciocolată de casă, covrigi. Nu sunt uitați cei care vor să cumpere legume și fructe de sezon.

Cum mai sunt câteva zile până la lăsata secului, cei care vor să guste bunătăți au aici de unde alege.”, transmite Dana Luțu, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI