Close sidebar
Close sidebar

Bunica lui Ionut, baietelul ucis de caini, nu vrea niciun leu din despagubirile uriase! Femeia a aflat de bani de la televizor!

Parintii lui Ionut Anghel, baietelul omorat de caini in apropierea parcului Tei au primit 1,6 milioane de euro despagubire pentru moartea copilului, de la proprietarul terenului unde a avut loc tragedia.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Familia urmeaza sa mai primeasca suma de 800.000 de euro de la ADP sector 2. Ei bine, bunica baietelului, o varstnica greu incercata de viata, care se lupta cu afectiuni grave ale oaselor, locuieste intr-o casa modesta, in zona Armeneasca.

Ca sa faca economie, femeia incalzeste o singura camera, dar cand iese din incapere, sa mearga la toaleta, o doare capul din cauza frigului crancen.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Protagonista noastra este insa de o modestie iesita din comun si spune ca nu vrea nici macar cinci bani din suma enorma care i-a revenit fiului ei in urma deciziei instantei. Mai mult, pensionara spune ca a aflat informatia de la televizor.

“Am inteles si eu de la televizor ca au fost despagubiti, dar mie nu imi trebuie niciun leu. Eu am cu ce trai. Am pensie! Altii traiesc din sapte milioane, eu am mai mult.

Ma descurc”, a declarat femeia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI