Close sidebar
Close sidebar

Bunica lui Robert, băiatul care și-a desfigurat iubita în bătaie, face declarații ȘOC. Tot ce spune ea poate schimba cursul anchetei! Ăsta e adevărul despre relația celor doi tineri!

Cazul tânărului care și-a desfigurat în bătaie iubita este departe de a fi soluționat. O echipă de reporteri de la Știrile Kanal D a mers la Ploiești pentru a afla părerea rudelor lui Robert despre ce a putut acesta să facă.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reporterul Știrilor Kanal D, Alin Antohe, a stat de vorbă la telefon cu bunica agresorului, iar ce a aflat poate schimba cursul anchetei. Femeia i-a povestit că nepotul ei făcea parte dintr-o gașcă de cartier și că cea care îi procura drogurile era chiar iubita lui, Cătălina.

"Se droghează și asta e. A fost un copil bun, a învățat bine, a fost la cel mai bun liceu din oraș, dar când s-au despărțit părinții lui a luat-o razna. Nu l-a mai putut stăvili nimeni. Umbla numai în găști dintr-astea de drogați. Luau prenandez sau cum îi zice. Eu nu aveam prea mare trebă cu ei. Le mai duceam mâncare, o dată la două săptămâni că nu le plăcea munca. Nu mergeau la serviciu nici el nici ea. Ea îi lua drogurile și i le ducea. El vorbea cu mine și îmi zicea că se cumințește, că se angajează.

Mâine mă duc să îl văd, că de când l-au arestat n-am ajuns", ne-a spus bunica lui Robert.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI