Close sidebar
Close sidebar

Bunica romanului condamnat la moarte in Malaezia este distrusa. A povestit in lacrimi ultima discutie cu Ionut Gologan

La aproape doi ani de cand Ionut Gologan a fost arestat in Malaezia, dupa ce a fost prins cu droguri, familia tanarului este devastata.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bunica tanarului a ajuns la capatul puterilor si spera in continuare ca Ionut sa nu fie condamnat la moarte.

”Il iubesc la nebunie, eu l-am crescut, este viata mea, nu pot trai fara el. Plang in fiecare zi de dorul lui, sper sa-l mai vad si sa-l strang in brate. Cea mai mare dorinta a mea este sa ii fie comutata pedeapsa cu moartea si sa faca inchisoare daca este vinovat. A gresit, dar nu trebuie omorat”, spune batrana.

Femeia a povestit si ce a vorbit cu nepotul ei in urma cu o luna, la telefon.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

”Ionut mi-a spus ca rezista cu greu in inchisoarea din Malaezia, traieste in conditii grele. Era suparat, spunea ca inca mai spera sa scape de pedeapsa capitala, era foarte deprimat. Am plans in hohote dupa ce am inchis telefonul. Fac un apel la toti cei care-l pot ajuta, ii rog din suflet sa salveze o viata. Nu merita sa moara”, a mai spus bunica tanarului arestat in Malaezia, potrivit Cancan.

In urma cu doi ani, Ionut Gologan a fost arestat pe un aeroport din Malaezia dupa ce asupra lui s-au gasit droguri. Cazul sau a ajuns sa fie mediatizat la nivel national, si multe persoane importante din Romania, printre care si Gigi Becali, au vrut sa il ajute pe tanar. si Ministerul Afacerilor Externe s-a implicat in acest caz. 

Foto: Cancan.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI