„Vreau să-mi văd fata, atâta vreau! Au încercat pe toate căile să ne ducă pe alte piste. Nouă să nu ne trimită aşa ceva, pentru că noi nu vrem să îngropăm oasele nimănui. Vom cere şi noi, dacă încearcă, o nouă analiză, în străinătate, cum a cerut şi cealaltă familie”, a declarat bunicul Luizei pentru Adevărul.

„Acum toată lumea spune... Ne judecă, o judecă... Ne vom reproşa câte zile vom trăi, dar aveam mare încredere în ea, dacă stabileam o oră, la acea oră venea, Luiza era un copil...

Eu nu cred că fata a urcat singură în acea maşină, trebuie să fi fost o diversiune, ceva, ei aici au înşelat-o, singură nu ar fi urcat. La Craiova, când pleca, o puneam la microbuz sau la maşină, nu pleca niciodată singură, pleca cu alte persoane. Ceva nu e în regulă”, a mai spus bunicul.

Citeste si: Dăncilă, întrebată cât a costat deplasarea cu elicopterul la Iaşi, Fifor îi şopteşte: „Ei, asta-i bună!”/ Premierul: E dreptul PSD, nu sunt bani publici

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în sportul românesc! A murit Armand Novacek

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român.

Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

Citeste si: VIDEO| Mașina lui Dincă, ridicată de anchetatori pentru expertiză

Citeste si: Scrisoarea primită de familia Luizei Melencu. „Nu mai căutați fetele, sunt moarte”

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si