Portarul Andrei Radu şi atacantul George Puşcaş au oferit momentul serii după victoria de aseară a naţionalei României U21.

George Puşcaş a intrat peste prietenul său Andrei Radu în timp ce acesta dădea interviu şi a spus că o să bată pe toată lumea. "Voiam să-l rog să ne motiveze mai uşor, dacă o să continue aşa o să mă facă să mă duc la box.

O să bat pe toată lumea şi o să iau numai cartonaşe roşii", a zis Puşcaş, sub formă de glumă, citat de Gazeta Sporturilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fără să se supere, Andrei Radu a ţinut să explice intervenţia colegului său. "E fratele meu! Suntem cei mai buni prieteni. M-a emoţionat intervenţia lui. Suntem foarte uniţi". Fotbalistul a avut un mesaj pentru bunicul lui:" Voiam să-i transmit un mesaj bunicului meu să-i spun că la vară nu mai vin la ţară. Să nu ma aştepte pentru că mă duc la Euro". 

Naţionala U21 a României a reuşit o victorie extrem de importantă în meciul cu Ţara Galilor, în grupa de calificare pentru Campionatul European. Este prima calificare a naţionalei U21, la un Campionat European, după 20 de ani. România U21 a învins Ţara Galilor cu 2-0 şi, practic echipa este ca şi calificată la Campionatul European din Italia, care va avea loc în 2019.

sursa foto: Fanatik.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si