Close sidebar
Close sidebar

"Bunicule, la vara nu mai vin la ţară, mă duc la Euro". Declaraţia emoţionantă a capitanului Naţionalei U21 a României

George Puşcaş a intrat peste prietenul său Andrei Radu în timp ce acesta dădea interviu şi a spus că o să bată pe toată lumea.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Portarul Andrei Radu şi atacantul George Puşcaş au oferit momentul serii după victoria de aseară a naţionalei României U21.

George Puşcaş a intrat peste prietenul său Andrei Radu în timp ce acesta dădea interviu şi a spus că o să bată pe toată lumea. "Voiam să-l rog să ne motiveze mai uşor, dacă o să continue aşa o să mă facă să mă duc la box. O să bat pe toată lumea şi o să iau numai cartonaşe roşii", a zis Puşcaş, sub formă de glumă, citat de Gazeta Sporturilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fără să se supere, Andrei Radu a ţinut să explice intervenţia colegului său. "E fratele meu! Suntem cei mai buni prieteni. M-a emoţionat intervenţia lui. Suntem foarte uniţi". Fotbalistul a avut un mesaj pentru bunicul lui:" Voiam să-i transmit un mesaj bunicului meu să-i spun că la vară nu mai vin la ţară. Să nu ma aştepte pentru că mă duc la Euro". 

Naţionala U21 a României a reuşit o victorie extrem de importantă în meciul cu Ţara Galilor, în grupa de calificare pentru Campionatul European. Este prima calificare a naţionalei U21, la un Campionat European, după 20 de ani. România U21 a învins Ţara Galilor cu 2-0 şi, practic echipa este ca şi calificată la Campionatul European din Italia, care va avea loc în 2019.

sursa foto: Fanatik.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI