Burak Ozcivit în România. Actorul din Dragoste Infinită și Suleyman Magnificul a sosit, în sfârșit, în țara noastră. Spre marea bucurie a celor care l-au îndrîgit în serialele turcești în care a jucat, frumosul Burak se va întâlni azi cu fanii, de la 16.00, in mall AFI Cotroceni. După această întâlnire, el va participa la deschiderea unui magazin de haine, a cărui imagine este.

Actorul a sosit în această dimineață în România, iar paparazzi WOWbiz.ro

au obținut primele imagini de pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală. Îmbrăcat lejer și cu un look complet schimbat față de cel cu care își obișnuise fanii, Burak Ozcivit și-a făcut apariția printre porțile glisante ale terminalului Sosiri.

Nu are rost să descriem cum câteva domnițe, aflate întâmplător pe aeroport la acea oră a dimineții au simțit că li se taie răsuflarea când au realizat că frumosul brunet înalt din fața ochilor e nimeni altul decât idolul turc după care au oftat odată cu derularea episoadelor din Suleyman Magnificul sau Dragoste Infinită, ambele seriale de succes difuzate de Kanal D.

Burak Ozcivit în România. Actorul se întâlnește la 16.00 cu fanii, la AFI Cotroceni

Una dintre Româncele celebre care a avut ocazia să îl cunoască personal pe Burak Ozcivit a fost Inna. Aceasta a filmat alături de actorul turc un spot publicitar pentru un renumit brand de sampon. Jurnalistii au scris ca prietenia dintre artista si Burak ar fi generat o noua criza de gelozie a sotie actorului, Fahriye Evcen.

Mai mult decat atat, unele publicatii au titrat chiar ca frumoasa Fahrye i-ar fi interzis actorului ca el si Inna sa se "imprieteneasca" pe retelele de socializare sau sa isi imparta like-uri unul altuia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 

Citeste si: Kemal, actorul din "Dragoste infininta" s-a insurat. Nunta a avut loc intr-un palat din perioada Imperiului Otoman, intr-o atmosfera de poveste

Citeste si: Andreea Mantea, lacrimi de durere in direct! Victor nu a stiut cum sa reactioneze

Citeste si: Serialul “Dragoste infinita” devine fenomen national si face ravagii printre vedete. Andreei Mantea i s-au aprins calcaiele dupa "Kemal", cel mai frumos barbat din Turcia: “Sunt pierduta total! Cred ca sunt indragostita!”

 

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Toate lucrurile acestea s-au întâmplat anul trecut, în aprillie, iar jurnalistii WOWbiz.ro au reușit să obțină în exclusivitate declaratia Innei referitor la relatia pe care a dezvoltat-o cu Burak in timpul filmarilor pentru spotul publicitar:  "Burak este oficial primul meu “profesor” de limba turca! Mi-a facut placere sa lucram impreuna.

A fost foarte tare si ne-am super distrat pe set.Turcia este tara in care publicul m-a primit mereu cu bratele deschise si sunt super emotionata pentru acest proiect. Abia astept sa va aratam ce a iesit"

Burak Ozcivit în România. Burak Ozcivit si Fahriye Evcen si-au unit destinele anul trecut si formeaza unul dintre cele mai reusite cupluri din Turcia. Ei s-au casatorit in vara anului 2017 iar nunta lor a fost un eveniment international, care a avut loc la cateva luni dupa finalizarea filmarilor pentru serialul "Dragoste infinita", productia-fenomen care s-a difuzat in zeci de tari, inclusiv in Romania, prin intermediul Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si