Close sidebar
Close sidebar

Bursucu și Andreea, lună de miere în Dubai! Cei doi vor avea parte de momente unice, imediat după nuntă

Bursucu, îndrăgitul prezentator al emisiunii "Roata Norocului," e gata să-și unească destinul cu aleasa inimii sale, Andreea.

Ana-Maria Costea,

Bursucu si Andreea, lună de miere în Dubai! Cei doi vor avea parte de momente unice, imediat după nuntă


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sâmbăta aceasta va avea loc nunta, urmând ca, imediat dupa eveniment, cei doi să plece în însoritul Dubai.

"Ne simțim binecuvântați că trăim aceste momente, ne-am gândit să ne petrecem luna de miere într-un loc magic și suntem nerăbdători să ajungem în Dubai. Am mai fost acolo împreună și ne-am simtit extraordinar, cand am venit cu propunerea sa ne întoarcem acolo, Andreea a fost încântată ",  a spus Bursucu.   

Citește și: Bat clopotele de nuntă! Bursucu și aleasa inimii sale se vor căsători în acest weekend. Ce i-a urat Ana-Maria Barnoschi colegului său de la “Roata Norocului”

Bursucu va trăi în acest weekend unele dintre cele mai mari emotii din viața sa, iar fiicele cuplului vor fi alături de părintii lor la acest eveniment memorabil.  Printre nuntasi  vor fi prezenti familia, apropiati, colegi de televiziune.

Sambata aceasta se anunta una plina de emotie, pentru ca atat cununia civila, cat si cea religioasa vor avea loc in aceeasi zi.   

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

După ziua de sambata, vă dati seama, urmează duminica ciorba de potroace, toată ziua voi fi alaturi de ai mei, iar seara, ce credeti? Voi deschide frumos televizorul. Vreau să vad cum e să ajungi in Franta cu “Roata Norocului”!. Ceea ce vă invit si pe dumneavoastră sa faceti! Apoi, pe lista calatoriilor mele urmeza, după cum vă povesteam,  Dubai! ”, a spus indragitul prezentator.

Pe Bursucu il puteti urmari, in fiecare duminica, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”, prezentand, alaturi de Ana-Maria Barnoschi, cel mai atractiv show concurs din Romania, “Roata Norocului”.

Ana-Maria Barnoschi, urări pentru Bursucu, cu ocazia nunții sale

în acest weekend vor bate clopotele de nuntă pentru îndrăgitul prezentator și aleasa inimii sale.

Citește și:  Doi norocoși! Bursucu, Ana-Maria Barnoschi si secretul bucuriei inepuizabile

Adio, burlăcie! Mă pregătesc de pasul cel mare! Am avut o perioadă plină de pregătiri și abia aștept ca invitații noștri să se bucure de această zi atât de specială pentru  noi. Ce pot să mai spun este că mă simt cu adevărat norocos!  ”, a declarat Bursucu.

De la nunta celebrului prezentator, care va avea loc sâmbăta aceasta, nu putea lipsi colega sa de emisiune, Ana-Maria Barnoschi. Aceasta s-a bucurat enorm pentru colegul și prietenul alături de care a făcut atâția oameni fericiți la “Roata Norocului”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

“Sunt atât de fericită pentru Bursucu și Andreea! Eu și Bursucu ne-am bucurat de atâtea momente minunate în timpul filmărilor pentru "Roata Norocului", ne susținem reciproc în fiecare etapă a vieții noastre.

Le doresc tot binele din lume și o viață fericită împreună! Cu siguranță, acest eveniment va fi la fel de special și plin de magie ca și show-ul nostru",  a spus  Ana-Maria Barnoschi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI