Telespectatorii s-au trezit cu un alt prezentator rubrica meteo în jurnalul în care Busu era  cel care obişnuia să aducă toate veştile bune sau rele despre vreme.

Prezentatorii Andreea Marinescu şi Mihai Dedu, care le aduc românilor cele mai noi ştiri din ţară, dar şi de peste hotare, i-au dat legătura unuia dintre colegii lor atunci când a sosit rubrica ştirilor despre

vreme şi nu lui Florin Busuioc, aşa cum se aşteptau fanii acestuia. Cei mai mulţi încă nu aflaseră despre problema gravă de sănătate pe care a suferit-o noaptea trecută şi au început lungi discuţii pe Internet.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cel care a adus veştile despre vreme este Daniel Niţoiu. Prezentator al unei emisiuni sportive, alături de Raluca Aprodu şi Costi Mocanu, el i-a ţinut locul lui Busu. Colegii alături de care a performat pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova, dar şi rudele sale s-au speriat când au aflat că acesta se simte foarte rău. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si