Close sidebar
Close sidebar

Buzău: Bărbatul despre care autoritătile afirmă că s-a aflat la originea focarului din cartierul Poştă a fost externat din spital

Bărbatul despre care autoritătile buzoiene afirmă că s-a aflat la originea focarului din cartierul Poştă, cartier care a fost carantinat, a fost externat din spital, el ajungând acasă, unde va avea obligaţia să rămână în izolare la domiciliu 14 zile.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bărbatul are două dosare penale, unul pentru zădărnicirea combaterii bolilor, altul pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice după ce a i-a ameninţat din spital, într-un live pe Facebook, pe cei care spun că s-au îmbolnăvit de la el de Covid-19.

Un număr de 30 de persoane, contacţi ai buzoianului, s-au infectat până acum cu coronavirus.

Citeste si: Cifre oficiale: Încă şase decese provocate de coronavirus. Bilanţul a ajuns la 945

Bărbatul a fost internat pe 1 mai la Spitalul Victor Babeş din Capitală, fiind diagnosticat cu infecţie cu coronavirus, iar sâmbătă a fost externat, ajungând acasă la orele serii.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Bărbatul va avea obligaţia să rămână în izolare la domiciliu timp de 14 zile.

Citeste si: Prefectul judeţului Brăila: Toţi brăilenii infectaţi cu noul coronavirus sunt vindecaţi!

Autorităţile buzoiene spun că pacientul este cel de la care a izbucnit focarul de coronavirus care a dus la instituirea carantinei în cartierul Poştă, în total fiind 30 de persoane infectate din rândul contacţilor săi, din cartierele Poştă, Mihai Viteazu şi Dorobanţi. 

Citeste si: China anunţă primul caz de coronavirus în Wuhan după mai mult de o lună

Ancheta epidemiologică a arătat că bărbatul ar fi mers în perioada Paştelui la socrul său din Bărbuleşti, Ialomiţa. Ulterior, potrivit surselor, ar fi venit la Buzău, unde ar fi organizat o petrecere cu mai mulţi invitaţi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI