Close sidebar
Close sidebar

C. Gusa: "Ponta a fost tot timpul omul lui Basescu(...) Cum mai radea Basescu de pisicutul lui"

Consultantul politic Cozmin Guşă a declarat, într-o intervenţie la Realitatea TV, că fostul premier Victor Ponta a fost „omul lui Băsescu în PSD“ şi în 2009 era principalul „informator“ al acestuia.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Ponta a fost, tot timpul, de când şi-a început mersul în PSD, omul lui Băsescu sau omul duşmanului PSD. Eu în 2009 nu am fost de acord ca Ponta să fie purtător de cuvânt la Mircea Geoană. Ştiam că merge la hotelul lui Dorin Cocoş şi aduce informaţia lui Băsescu. I-am spus lui Geoană. Nu ai nevoie de el. Îl şantajează ăia. Nu poate fi controlat. Merge şi va vorbi. Era principalul informator al echipei lui Băsescu în 2009. S-a dus şi a negociat să fie preşedinte la UNPR în 2010 după ce şi-a dat seama că Liviu Dragnea şi Viorel Hrebenciuc l-au descoperit“, a declarat Cozmin Guşă la Realitatea TV.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Mai mult, consultantul politic spune că Traian Băsescu e cel care l-a instalat pe Ponta şef la PSD. „Traian Băsescu a decis să fie Ponta şef la PSD, un viclean copil de casă. L-au luat şi cei care jucau cu Băsescu l-au pus şef la PSD.

Cum râdea Băsescu de pisicuţul lui. Ca să meargă bine treburile, se mai contraziceau", a mai afirmat Guşă, relateaza ziarul Adevarul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI