Artistii au venit cu povești de viață captivante, dar și cu o surpriză muzicală pe măsură: noul lor single, "În bătăia vântului", lansat pe vinil, un suport inedit în era digitală în care trăim.

Cabron si Daria Lupi, mărturisiri inedite la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat" 

Cabron, nume de referință în peisajul muzical românesc, a oferit telespectatorilor Kanal D si ascultatorilor Radio Impuls, o privire în culisele vieții sale, împărtășind pasiunile și momentele emoționante traite alături de fiul său, Nikolas.

Artistul si-a tatuat numele fiului sau pe brat pentru a-l avea, simbolic, alaturi in toate secundele vietii sale.

" Cel mai cel (n.r. tatuaj) este asta cu fi-miu. Face 15 ani anul asta...Fiul meu e linistit asa, nu prea are probleme. Face sport, e sportiv, face ju-jitsu. Deocamdata nu ne-am lovit de probleme. Face si pian de cativa ani",  a povestit Cabron.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Victor Hănescu, duminica aceasta la “Invitatul de 12”, emisiune difuzată simultan pe Kanal D2 si Radio Impuls. „Viața mea a fost în tenis!”

Daria Lupi, o prezență în ascensiune în lumea muzicală, a dezvăluit și ea laturi mai puțin cunoscute ale drumului său către succes. Pasionată de muzică încă din copilărie, artista a intrat în lumina reflectoarelor cu piesa "Sabroso", acum câteva luni, ce a adunat deja sute de mii de viziualizari.

Împreună cu soțul ei, producătorul muzical Oxi, au o fetiță de un an și două luni. Dalia a mărturisit că, în ciuda strălucirii lumii artistice, viața ei nu a fost mereu presărată cu succes.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si