Caz șocant în Douglasville, Georgia. Un cadavru a stat luni întregi într-un covor. Poliția a făcut descoperirea macabră, însă nu au identificat criminalul. În prezent, nu se știe cu exactitate cine este persoana care a fost găsită decedată în casa abandonată. Vecinii se tem că vinovatul ar putea fi în libertate în aceste momente și nu se simt în siguranță.

Citeste si: Execuție filmată cu drona, în Bucha. Un biciclist împușcat fără milă de ruși

Poliția din Georgia a rămas șocată. Un cadavru a fost ținut înfășurat într-un covor timp de mai multe luni. Persoana decedată nu a fost identificată de autorități până în prezent.

Ce s-a întâmplat cu criminalul?!

Trupul a fost găsit într-o casă părăsită. Locuitorii se tem că cel care a comis crima se poate afla printre ei. Până acum vinovatul nu a fost identificat și prins de polițiști. Unul dintre vecini susține că persoana care a fost găsită moartă ar fi fost ucisă chiar din luna ianuarie a anului acesta.

„Pare să fi murit în ianuarie sau chiar mai devreme”, a mărturisit un vecin.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Adolescent de 16 ani, arestat preventiv pentru omor. Băiatul ar fi ucis un bărbat în urmă cu doi ani

Poliția nu a anunțat care sunt dovezile găsite cu privire la o eventuală identificare a persoanei decedate sau a criminalului.

Polițiștii se ocupă de cercetarea cazului pentru a afla cu exactitate cui aparține trupul neînsuflețit, dar și cine este criminalul care a recurs la o asemenea faptă.

Vecinii de lângă casa abandonată în care a fost găsit cadavrul se tem și nu se simt în siguranță după descoperirea făcută de polițiști.

Citeste si: Impactul teribil ar ascunde o crimă

„Este alarmant. Lumea se mai ceartă, se mai bate, dar nimic de felul acesta nu s-a mai petrecut aici”, a adăugat un alt vecin.

După această descoperire șocantă, oamenii legii se confruntă cu un criminal care este în libertate în aceste momente și care ar putea să comină alte fapte oribile de aceest fel.

Citeste si: Ce mărturisire le-a făcut părinților marocanul suspectat de dubla crimă de la Iași: "Am discutat cu Sami și ne-a spus"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si