O tânără profesoară a rămas uimită când și-a despachetat cadoul de Crăciun, primit de la părinții elevilor ei. Femeia nu s-a abținut și a publicat imaginile pe TikTok. Oamenii au reacționat imediat și și-au expus părerea. Aceștia au transmis că nu li se pare o idee potrivită pentru un cadou.

Citește și: A încercat să lupte cu o femeie mai înaltă cu 25 de centimetri decât el și a pățit-o rău. Video viral

Cadourile de Crăciun reprezintă o provocare pentru noi toți. De la șosete, căni, eșarfe și multe altele, ideile curg pe bandă rulantă în preajma sărbătorilor de iarnă. O idee, însă a stârnit revoltă după ce a fost publicată în mediul online.

Este povestea unei tinere profesoare, care a deschis pe TikTok ambalajul darului primit din partea părinților elevilor ei, iar reacția ei a fost una de șoc. Mai mult, și oamenii din mediul online care au văzut videoclipul au reacționat și au empatizat cu părerea femeii.

Ce cadou șocant a primit profesoara

Profesoara de arte a devenit cunoscută după ce și-a împărtășit întâmplarea cu urmăritorii de pe TikTok. Ea a primit cutia împachetată frumos, într-o folie în temă cu Crăciunul, însă situația s-a schimbat atunci când a văzut ce se află înăuntru. Cum a deschis cutia a văzut că în ea se află un test Sars-Cov-2.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Momente dramatice la Campionatul Mondial de la Budapesta. Înotătoarea Anita Alvarez a leșinat în bazin

Profesoara a fost atât surprinsă de ideea părinților elevilor ei, cât și dezamăgită, crezând la început că este o glumă.

Videoclipul a fost publicat pe TikTok și a adunat o mulțime de reacții din partea oamenilor, care au fost și ei șocați de cadoul pe care l-a primit.

Citește și: VIDEO- De ce a devenit litera Z un simbol pro-război în Rusia

Filmarea a devenit virală în mediul online și a strâns mii de reacții. Părerile oamenilor sunt împărțite, însă mulți dintre ei au empatizat cu reacția femeii, fiind și ei dezamăgiți de cadoul pe care l-a primit. Multor internauți li s-a părut o idee nepotrivită.

„Este probabil unul dintre cele mai nepotrivite cadouri de Crăciun pe care l-am văzut vreodată, mai ales pentru o profesoară care lucrează din greu”, a reacționat o altă femeie.

Citește și: 3 filme cu Charlie Chaplin, cel mai bun actor de producții cinematografice mute


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si